Billeje på TenerifeTenerife, Spanien - Nu kan du spare op til 33% på billeje på f.eks Tenerife med billeje fra Hertz

Hertz har skudt igang i et globalt udsalg på billeje i 80 lande, hvor du kan få rabat på billeje på op til 33 %.
Udsalget er den oplagte mulighed for at supplere din ferie med billig billeje, og få alle de fordele der følger med at have sin egen lejebil til rådighed på ferien. Der er også mange af Hertz udlejningssteder rundt om i verden, som har rabatter på lejebiler fra de mere luksusprægede kategorier.

Der er rabatter på 15, 20 eller 33 procent afhængigt af lokalitet, og tilbuddene findes i et begrænset antal.

Du kan f.eks. få 33 % rabat på billejen i Spanien, Tyrkiet og Italien.

For at få rabatten skal du bestille din billeje online og benytte koden: 748100

Rabat ved bestilling af lejebiler i September

Det er ikke kun hos Hertz du kan gøre en god handel på billeje i september måned. Mange andre billeejeselskaber har efterårs kampanger hvor de giver rabat på din lejebil hvis du bestiller inden udgangen af september. Vær opmærksom på at rabatten ikke gælder på alle destinationer og det normalt kræver at du skal afhente din lejebil i perioden november til marts.

Spar tid og få priser med rabat fra alle billejeselskaber

Hos nogle billejeselskaber skal du bestille din lejebil direkte for at opnå rabatten, dette gælder f.eks hos Hertz billeje, men langt de fleste firmaer giver rabat til alle uanset hvor du bestiller din billeje. På billeje.info samarbejder vi med søgemaskinen fra CarTrawler som er en af verdens største formidler af biludlejning. CarTrawler sammenligner priser, så du er sikker på at få den bedste pris inkl. rabatter.

Se en komplet oversigte over rabatterne i de enkelte lande på Hertz hjemmeside for udsalget her

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *