Randers regnskov. Lej på på Billeje.infoBesøge seværdigheder i og omkring Randers med billig billeje. Foto: Nils Jepsen, Wikimedia.

Avis Biludlejning har udvidet sit danske netværk med en ny station i Randers, som er selskabets 38. station i Danmark. Den nye udlejningsstation i Randers er åbnet som en franchiseaftale med Bilhuset Haldrup.

Den nye udlejningsstation i Randers er endnu et skridt for Avis Biludlejning på vej mod målet om at være det største biludlejningsselskab i Danmark. I første omgang kommer det altså de jyske kunder til gode, hvor Avis nu kommer op på i alt 17 stationer.

Randers et vigtigt knudepunkt

Det er ingen tilfældighed at Avis har valgt at åbne station nummer 38 i Randers.

”For at kunne give den bedste service til både private rejsende og virksomheder med mange lokationer i Danmark er det vigtigt, at Avis er til stede i alle større danske byer – og her har vi manglet Randers. Der er stor aktivitet i og omkring Randers, og nu får vi endnu bedre muligheder for at tilbyde vores kunder præcis de aftaler og biltyper, der passer til deres ønsker og behov,” siger Philip Schack, Country Manager hos Avis.

Avis Biludlejning forventer at fortsætte ekspansionen på det danske marked med endnu flere nye udlejningsstationer de kommende år. Avis er allerede blandt en de største biludlejere i Danmark med over 2.500 biler og og 145 medarbejdere.

Bestil billeje i Randers

Har du brug for en lejebil i Randers, så benyt søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du finder priser på lejebiler fra Avis og de andre biludlejningsfirmaer i Randers. En lejebil er den nemmest måde at komme rundt på i Randers til forretningsbesøg eller seværdigheder. Du kan også booke en lejebil i Randers, hvis du skal bruge en bil i nogle få dage til for eksempel at flytte.

Læs eventuelt mere om seværdigheder i og omkring Randers hos turistkontoret her

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *