Bestil billeje med afhentning på Bella Sky Comwell hotel. Foto: News Oresund

Avis Biludlejning indleder julemåneden med at åbne sin 42. udlejningslokation på Danmarks største hotel. Fra og med den 1. december kan du således afhente din lejebil direkte på Bella Sky Comwell Hotel i Ørestaden. Udvidelsen falder godt i tråd med Avis Biludlejning’s mål om at være det mest tilgængelige biludlejningsselskab i Danmark.

Lettilgængelig billeje

Ifølge Avis Biludlejning er den nye udlejningslokationen på det store hotel en reaktion på den store efterspørgsel på lejebiler, som biludlejningsfirmaet oplever fra både erhvervslivet og fritids- og forretningsrejsende i Ørestaden.

Selvom Avis allerede har flere københavnske udlejningsstationer, mener biludlejningsfirmaet at det vil have stor værdi for kunderne at have transport lige ved døren.

“Hvis man har brug for en lejebil, er det jo fordi man ikke har en bil – så derfor er det vigtigt at være så tæt på kunderne som muligt enten i form af et kontor eller ved hurtig levering af en udlejningsbil lige til døren”, Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør hos Avis Biludlejning i Danmark.

Avis Biludlejning i Danmark giver dig valget mellem mere end 2.500 udlejningsbiler. Hos Avis på Bella Sky Comwell Hotel kan bestille lejebiler med afhentning alle ugens dage i dagtimerne.

Bestil billeje online

Billeje er også lige ved hånden her på Billeje.info, hvor du i søgemaskinen nemt kan bestille billig billeje i Danmark fra Avis, Hertz, Sixt og de andre biludlejningsfirmaer i Danmark.

Billeje er lig med komfortable, nem transport i nye og moderne biler, hvor det er dine behov og ønsker som kommer i første række i stedet for faste køreplaner. I søgemaskinen skal du blot vælge afhentningssted og dato, så får du hurtigt en oversigt med den billigste billeje fra de forskellige biludlejere og kan nemt finde netop den lejebil, som passer bedst til dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *