Holder du ferie på Portugals Algarvekyst foreslår Avis for eksempel en udflugt til Silves. Foto: Graeme Maclean, Creative Commons.

En ny undersøgelse viser, at mange af os sjældent bevæger os uden for alfarvej i ferien. Det vil Avis Biludlejning gøre noget ved med en ny hjemmeside, hvor du kan få inspiration til udflugter fra populære rejsemål til oversete seværdigheder og attraktioner.

Avis Untrending

Selvom mange ferierejsende lejer en bil for nemt at kunne komme omkring, viser Avis’ egen undersøgelse blandt 2.000 rejsende, at kun få procent benytter muligheden for at besøge andet end de mest populære seværdigheder i området.

Derfor har biludlejningsfirmaets egnelske afdeling lavet en ny hjemmeside, Avis Untrending, med udflugtsforslag til mere ukendte perler i form af byer, seværdigheder og attraktioner.

Udover at være oversete er alle udflugtsmål på hjemmesiden ifølge Avis lette at nå med billeje fra store, populære feriedestinationer.

Bedre ferie med uventede oplevelser

Det er ikke kun for de praktiske fordele såsom at komme nemt til og fra lufthavnen, at du bør overveje at leje en bil til din næste ferie. Med egen lejebil til rådighed i ferien har du også langt højere grad af frihed til at følge pludselige indskydelser og bedre chance for ved et tilfælde at opdage unikke seværdigheder.

Betydningen af det uplanlagte for en minderig ferie understreges af Nina Bell, group managing director hos Avis:

“Vi ønsker at åbne folks øjne for det faktum, at der findes mange steder at opdage blot en kort køretur fra deres udvalgte rejsemål,” og fortsætter: “Vores data viser, at en tredjedel af folk indrømmer, at de ville nyde det mere, hvis de faldt over noget nyt. Det er derfor vi opfordrer dem til at åbne op for verden og besøge steder, de ikke tidligere har overvejet.”

Mangler du inspiration til en oplevelsesrig bilferie, kan du også følge med i bloggen her på Billeje.info, hvor vi jævnligt kommer med forslag til spændende udflugter.

Læs for eksempel om en udflugt til Valldemossa på Mallorca med billeje

Bestil billig billeje til ferien

Vil du være sikker på at kunne få en billig lejebil på din næste ferie, er det en god ide at bestille den hjemmefra.

Brug søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden, til at finde de billigste priser på billeje i hele verden. Du skal blot angive hvor og hvornår, du ønsker at afhente din bil. Så giver søgemaskinen dig hurtigt en oversigt over de aktuelt bedste tilbud fra Avis, Hertz, Europcar og en lang række andre store og små biludlejningsfirmaer.

Du kan med fordel bruge filterfunktionen, hvis du vil begrænse oversigten til bestemte biltyper eller udlejere.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *