Viceadministrerende Direktør i Avis Lars DissingAvis Biludlejning sejrede endnu en gang. Foto: Avis.

Det bedste biludlejningsselskab i Danmark hedder Avis, i hvert fald ifølge de kunder og ansatte i rejsebranchen, som har stemt ved årets Danish Travel Award. Det er 10. gang at Avis Biludlejning modtager den prestigefulde pris. Du finder billeje fra Avis i søgemaskinen her på siden.

En cadeau til medarbejderne

Det var i år 19. gang at Danish Travel Award blev uddelt på baggrund af stemmer fra både kunder og profesionelle branchefolk. I året blev der ved arrangementet i Cirkusbygningen uddelt 19 forskellige priser – heriblandt prisen som Danmarks Bedste Biludlejningsselskab – på baggrund af stemmerne fra 1.400 forbrugere og 1.500 brancheansatte.

Avis som er et af verdens største biludlejningsselskaber, var i år oppe imod Hertz og Sixt i billejekategorien. Viceadministrerende Direktør Lars Dissing var tilstede i Cirkusbygningen for at tage imod selskabets 10. pris.

“At vinde en sådan pris, som både slutkunder og rejsebranchen er enige om, er en overordentlig stor ære. Prisen er en cadeau til alle Avis-medarbejdernes professionalisme og store indsats for kunderne hver eneste dag – året rundt. Det viser styrken ved vores virksomhed og giver mig et meget optimistisk syn på fremtiden”, udtaler en stolt Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør hos Avis Biludlejning i Danmark.

Bestil billeje fra Avis i Danmark

Vil du leje en bil fra Danmarks bedste biludlejningsselskab? I søgemaskinen her på siden finder du nemt og hurtigt de bedste priser på billeje i Danmark fra ikke blot Avis, men også Hertz, Sixt og de andre biludlejningsselskaber i Danmark.

Prissammenligninger har, som vi tidligere har beskrevet her på Billeje.info, flere gange vist, at billeje i Danmark ofte er billigere end at tage toget. Så skal du afsted med familien på tur i Danmark, er billeje et oplagt valg.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *