Porsche Boxster. Foto: Roderick Eime, Creative Commons.

Som noget helt nyt giver Avis i Danmark dig nu mulighed for at leje deres såkaldte Prestige biler – eksklusive lejebiler som Porsche Cayenne, Mercedes E-350 Cabriolet og Ford Mustang.

Gør din bildrøm til virkelighed med billeje

Måske leder du efter en luksusbil til et bryllup eller en konfirmation? De fleste brudepar eller konfirmander vil nok ikke sige nej til at blive fragtet frem til den store dag i for eksempel en Ford Mustang Convertible eller en Porsche.

Det nye tilbud fra Avis Biludlejning er dog også en god mulighed for dig, som uden nogen særlig anledning bare ønsker at opleve ægte køreglæde. Nu behøver du således ikke længere venter med nye store biloplevelser til, når du er i udlandet.

Avis Prestige bilerne kan lejes fra Billund og Kastrup Lufthavn. Udvalget af bilmodeller, der findes på disse stationer vil varierer. Bilerne kan kun lejes af kunder med adresse i udlandet (Ford Mustang kan lejes af kunder med adresse i Danmark). Læs mere om Tax free billeje for udlandsdanskere.

Billig billeje i Danmark

Er du på udkig efter en almindelige lejebil i Danmark til en udflugt i sommerlandet, flytning eller … ? I søgemaskinen her på siden finder du priser på lejebiler fra en lang række biludlejere.

Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din bil, så giver søgemaskinen dig hurtigt en oversigt over de aktuelt bedste tilbud.

Brug eventuelt filteret til at indsnævre søgeresultatet, hvis du kun ønsker at se bestemte biltyper eller udlejere.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder
  1. Glenn Søgaard Kristensen
    Glenn Søgaard Kristensen says:

    Hej. Jeg er på jagt efter at give et vennepar en fed oplevelse til deres bryllup i august 2020. Men det er en speciel bil efter min mening. Der er tale om en Ford mustang GT 2018. Efter jeg selv har været ude og køre i en vil jeg alt for at give min kammerat den samme oplevelse. Håber i kan hjælpe med en evt løsning

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *