Forlystelsesparkerne i Orlando er perfekte til en familieferie og med billeje kan resten af Florida også udforskes. Foto: Jared, CC BY 2.0.

Avis Biludlejning har indviet fem nye udlejningskontorer i Universal Orlando Park, der er en samling af forlystelsesparker og resorts i Florida, USA.

Flere muligheder med billeje i Orlando

Ifølge Avis er de nye udlejningskontorer i Universal Orlando Park en naturlig udvidelse af firmaets tilstedeværelse i Orlando Lufthavn og vil give kunderne bedre transportmuligheder. Avis forventer således, at mange gæster i den populære forlystelsespark vil benytte chancen for at leje en bil. Billeje er da også en oplagt mulighed for at udforske resten af Florida.

De nye udlejningskontorer finder du på Cabana Bay Beach Resort, the Hard Rock Hotel Orlando, Sapphire Falls Resort, the Portofino Bay Hotel og Royal Pacific Resort. Ifølge Avis er der desuden planer om i nærmeste fremtid at indvie et udlejningskontor på Aventura Hotel.

Vidste du, at prissammenligninger gang på gang har vist, at Florida og særligt Orlando har de laveste priser på billeje i USA? Det behøver derfor ikke at vælte feriebudgettet at bestille en lejebil til ferien i den amerikanske solskinsstat.

Find den billigste lejebil i Orlando

Som altid når for eksempel flyselskaber, hoteller eller altså i dette tilfælde en forlystelsespark indgår et tæt samarbejde med ét bestemt biludlejningsfirma, kan det for dig som kunde godt betale sig at være lidt kritisk. Det er således altid værd selv at undersøge om den pris, som det “udvalgte” biludlejningsfirma tilbyder nu faktisk også er den billigste i området.

I Orlando er der således talrige andre biludlejere at vælge mellem, hvoraf flere ligger tæt ved forlystelsesparkerne. Flere firmaer tilbyder desuden en “pick up” service, hvor de henter dig ved dit hotel. Vil du være sikker på at få den bedste pris på biludlejning, hvad enten det er fra et biludlejningsfirma ved dit hotel eller for eksempel i Orlando Lufthavn, kan du bruge søgemaskinen øverst her på siden.

Indtast blot hvor og hvornår, du ønsker at afhente din bil. Så giver søgemaskinen fra CarTrawler dig hurtigt en oversigt over de bedste tilbud fra ikke blot Avis, men også Alamo, Enterprise, Hertz og de mange andre udlejere på stedet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *