Glass Beach Fort Bragg. Lej bil på Billeje.infoNogle af de smukke runde glassten på Glass Beach ved Fort Bragg. Foto: Jef Poskanzer

Nogle af verdens smukkeste vejstrækninger findes langs den californiske kyst. Alene af den grund er billeje et oplagt valgt for dig, som vil opleve det bedste af Californien. Dertil kommer, at du med en lejebil nemt kan besøge de mange seværdigheder og attraktioner i denne smukke del af USA. Vil du besøge en af de lidt mere kuriøse attraktioner på vestkysten, kan du for eksempel køre en tur til Glass Beach i MacKerricher State Park nær Fort Bragg.

Tiden læger alle sår

Glasstranden lyder måske ikke umiddelbart som det mest oplagte udflugtmål med billeje i Californien, når man hører om dens fortid. I starten af de forrige århundrede brugte lokale fra Fort Bragg således stranden som en form for losseplads, hvor der blev dumpet forskellige typer skrot og ikke mindst glasaffald. Det blev der og sat en stopper for i 1967, hvor den californiske stat lukkede for adgangen til området, og i de følgende år blev der gennemført flere oprydningsprogrammer for at genoprette området. I 2002 købte California Department of Parks and Recreation området med Glass Beach property og indlemmede det i MacKerricher State Park.

Det er dog ikke alle spor af fortidens synder, der er fjernet. Strandens store attraktion er således de mange glas og potteskårsrester, som i de forgangene årtier er blevet nedbrudt og afrundet af bølgernes konstante bevægelser og tidevandet til farverige “småsten”. Det har skabt en helt unik strand, som i dage er blevet et udflugtmål for lokale in internationale turister.

Find vejanvisning og mere information på den officielle hjemmeside for Fort Bragg

Udover det specielle sand på stranden, kan man også bruge tiden på at udforske de små tidevandsbassiner med et rigt dyre- og planteliv.

Bestil billeje til ferien i Californien hjemmefra

Vil du også have mulighed for at besøge Glass Beach og andre unikke attraktioner i Californien, er billeje den bedste løsning. Det er nemt at komme omkring i USA med bil, og med din egen lejebil kan du følge dit eget tempo og pludselige indskydelser.

Bestil billeje i Californien i søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du i søgemaskinen nemt finder priser på lejebiler fra de forskellige biludlejningsfirmaer i Califorien. Ved at bestille din lejebil hjemmefra, har du bedst mulighed for at finde det bedste tilbud på netop den type lejebil, du søger.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *