Billeje i Angola

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Angola. I søgemaskinen ovenfor kan du nemt sammenligne priser på lejebiler i Angola. Du skal blot indtaste hvornår du ønsker at leje bil i Angola og trykke “find billigste pris”, så vil du få en oversigt med alle ledige biler og priser.

Angola.

Oplev Angola med billig billeje. Foto: jbdodane, Creative Commons licens.

Frodigt og fattigt

Angola i det sydvestlige Afrika har en dramatisk fortid først som portugisisk koloni, som blev efterfulgt af 27 års borgerkrig, der endte i 2002. Angola er næsten 29 gange større end Danmark, men har kun godt 19 millioner indbyggere. Landet er stadig meget forarmet efter de mange år med borgerkrig og har stadig et stort opbygnings- og oprydningsarbejde foran sig. Landet er dog samtidigt rigt på naturressourcer, blandt andet olie og diamanter.

Rejser du med øje for din egen sikkerhed, byder Angola på store natur- og kulturoplevelser. Landet modtager da også jævnligt internationale rejsende, som blandt andet kommer for at besøge landets nationalparker og møde stammefolk.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Angola

Benyt søgemaskinen over denne artikel hvis du ønsker at finde den billigste billeje i Angola. Der er flere internationale biludlejningsfirmaer, som tilbyder billeje med afhentning i for eksempel landets hovedstad Luanda.

Du kan finde information om mange andre destinationer i Afrika her på Billeje.info.

Find den billigste lejebil i Angola Find Billeje her --> Sammenlign priser her