Billeje i Luanda

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Luanda. I søgemaskinen herover kan du nemt sammenligne priser på lejebiler i Luanda. Indtast blot hvilken periode du ønsker at leje bil i Luanda og tryk “find billigste pris”, så vil du få en oversigt med alle ledige biler og priser.

Vej i Angola. Lej bil på Billeje.info

Udforsk Angola med billeje fra hovedstaden Luanda. Foto: jbdodane, Creative Commons licens.

Angolas hovedstad

Luanda er hovedstaden i Angola, som i de senere år har undergået et massivt byggeboom og genopretning efter den lange borgerkrig, som endte i 2002. Investeringerne har blandt andet givet Luanda nye store boligområder og veje samt en ny stor lufthavn, som åbnede i 2011.

Beliggende ved Angolas atlanterhavskyst blev Luanda grundlagt som en bastion under af den portugisiske kolonimagt i 1575 under navnet São Paulo de Loanda. Det var fra havnen i Luanda at de fleste slaver blev sendt til Brasilien. Efter Brasiliens uafhængighed og slaveriets ophør åbnedes havnen i Luanda for handel med blandt andet palmeolie, kul, tømmer, kaffe og kakao, hvilket var med til at gøre Luanda en velhavende og succesfuld by helt frem til borgerkrigen.

Angola og Luanda er endnu ikke noget stort turistmål, men blandt andet kystvejen er meget smuk og i forholdsvis god stand.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Luanda

I søgemaskinen over denne artikel kan du nemt finde den billigste billeje i Luanda blandt de forskellige anerkendte internationale biludlejningsselskaber.

Hvis du ønsker at leje en billig bil i en anden by eller lufthavn i Angola, så læs mere i vores guide om Angola billeje. Her finder du en komplet oversigt over alle udlejningssteder i landet samt flere gode tips til at finde den billigste lejebil

Find den billigste lejebil i Luanda Find Billeje her --> Sammenlign priser her