Billeje i Luanda Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Luanda Lufthavn. I søgemaskinen herover kan du nemt sammenligne priser på lejebiler i Luanda Lufthavn ved Angolas hovedstad. Indtast blot hvornår du ønsker at leje bil i Luanda Lufthavn, så giver søgemaskinen dig hurtigt en oversigt med alle ledige biler og priser fra de forskellige biludlejningsselskaber.

Luanda. Lej bil på Billeje.info

Hovedstaden Luanda. Foto: Silje L. Bakke, Creative Commons, Wikimedia.

Mange internationale forbindelser

Luanda Lufthavn, officielt ‘Quatro de Fevereiro International Airport’, ligger i den sydlige del af hovedstaden. Lufthavnen er opkaldt efter datoen for starten på væbnede oprør mod det portugisiske kolonistyre den 4. februar 1961.

Lufthavnen vil efter planen blive suppleret af en ny international lufthavn, Angola International Airport, som er ved at blive bygget omkring 40 kilometer sydøst for Luanda. Byggeriet som efter planen skulle være færdig i 2015/2016, er dog blevet forsinket.

Til trods for at Angola og hovedstaden Luanda ikke modtager mange turister, har adskillige internationale flyselskaber ruter hertil.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigst billeje i Luanda Lufthavn

Brug søgemaskinen øverst på denne side, hvis du ønsker at finde den billigste billeje fra alle biludlejningsselskaberne i Luanda Lufthavn nemt og hurtigt.

Hvis du ønsker at leje en billig bil i en anden by eller lufthavn i Angola, så læs mere i vores guide om Angola billeje. Her finder du en komplet oversigt over alle udlejningssteder i landet samt flere gode tips til at finde den billigste lejebil.

Find den billigste lejebil i Luanda Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her