Billeje i Brugge

Brugge i Belgien, det smukt bevarede hjemsted for flamsk maleri – bestil en billig lejebil online og spar penge på din billeje. Søgemaskinen på Billeje.info sammenligner priser på billeje i Brugge fra alle billejefirmaer i databasen. Du finder billeje fra kendte selskaber som f.eks Avis, Hertz og SIXT biludlejning, men også fra mindre lokale billeje-selskaber i Brugge der ofte har godt tilbud.

Ikke meget forstyrrer det indtryk, at uret gik i stå i Brugge for nogle århundreder siden. Denne maleriske by, der er berømt for den flamske malerkunsts blomstringstid i 1400-tallet, udforskes bedst fra de åbne udflugtsbåde, der glider forbi hvide svaner på deres vej gennem de bugtede kanaler og under stenbroer (Brugge er det flamske ord for “bro”), og først her forstår man, hvorfor Brugge kaldes for “Nordens Venedig”.

Hotel De Swaene og andre seværdigheder

Tag ind på det romantiske hotel Die Swaene (med restaurant) med udsigt til en af kanalerne, nyd en slentretur gennem aftenens turisttomme by, hvor mange af de fredede gavlhuse og kanaler ligger romantisk projektørbelyst, og besøg det spændende Memling-museum tidligt på dagen, hvor man har det helt for sig selv. Inden for murene i det vældige Sint Jans-hospital fra 1100-tallet kan man se seks skønne malerier af den store flamske mester Hans Memling (ca. 1430-1494), mens andre af hans og andre flamske kunstneres værker udgør den ypperlige samling, man finder på byens andet store museum, Groeningemuseet. På torvet Groote Markt gives der jævnligt koncerter på det århundredgamle klokkespil. Brugge kan også byde på slagnumre: I den lokale kirke Onze-Lieve-Vrouwekerk kan man se Michelangelos Madonna med barn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Information om Brugge

Brugge ligger ca. 90 km nordvest for Bruxelles, som er hovedstaden i Belgien og ca. 95 km vest for Antwerpen. Den bedste tid at besøge Brugge på er i sommer halvåret.
Brugge er kendt for følgende events: Det Hellige Blod-processionen Kristi Himmelfartsdag i maj; Grachten-festival sidst i august. Kanalbåde sejler marts-november. Vejret er normalt bedst i september.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at finde en billig billeje i brugge her på billeje.info og god rejse til Brugge

Find den billigste lejebil i Brugge Find Billeje her --> Sammenlign priser her