Billeje i Liège Lufthavn

Bestil din billeje i Liège lufthavn og oplev den skønne belgiske by Liège og regionen Vallonien i den østlige del af Belgien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig berømte cykelløb, spændende arkitektur, farverige og traditionelle festivaler og store historiske og kulturelle seværdigheder i Liège og Vallonien-regionen i den østlige del af Belgien, der i flere årtier har været et populært rejsemål blandt skandinaver.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Liège lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Liège og Vallonien-regionen i dit helt eget tempo.

Liege Lufthavn

Liege Lufthavn. Foto-kredit: Vberger. Oploadet under licensen Public domain

Information om Liège Lufthavn

Liège lufthavn, som også bærer navnene Aéroport de Liège og Luchthaven Luik-Bierset i det flersprogede Belgien, har lufthavnskoden LGG. Lufthavnen ligger på adressen Rue de l’Aéroport, 4460 Grâce-Hollogne, ca. 11 kilometer fra Lièges bycentrum i regionen Vallonien i den østlige del af Belgien.

Lufthavnen anvendes hovedsagelig til transport af fragt med fly, men benyttes også til kommercielle, civile flyrejser til mere end 23 rejsemål for passagerer (hovedsageligt charter-rejser). I 2014 var det den ottende-største lufthavn i Europa, når det gjaldt flyvninger med fragt. Liège Lufthavn er også den største fragt-lufthavn i Belgien, og den tredjestørste for passagerer efter Brussels Lufthavn og Brussels South Charleroi Lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Toulouse Lufthavn

Der er i skrivende stund kun ét af de store internationalt kendte biludlejningsfirmaer til stede i Liège Lufthavn, nemlig Europcar. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Liège og Vallonien-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Liège Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den belgiske cykelby.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Liège Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Information om byen Liège

Mange kender nok byen Liège i Belgien fra cykelløbet Liège-Bastogne-Liège, som er den ældste af de såkaldte forårsklassikere. Tager du derned i april måned, og har du mulighed for at opleve dette cykelløb, kan dette være en virkelig stor oplevelse for både børn og voksne. Med en lejebil har du mulighed for at parkere tæt på selve løbets begyndelse eller slutning.

Tager du af sted nogle måneder senere hen på sæsonen, kan du komme til at opleve den berømte August Festival, hvor vallonerne fejrer Jomfru Maria. August Festivalen er en af Belgiens mest besøgte folkefestivaler og er også en oplevelse værd, hvis man får muligheden for det.

Nogle af hovedattraktionerne blandt turister findes blandt de mange katedraler og kirker. Blandt andet St. Lamberts Katedral. Er du kunstinteresseret, kan du blandt andet besøge MAMAC – Museum of Modern and Contemporary Art og Grand Curtius.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Liège Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i Liège, Vallonien-regionen og den øvrige del af det østlige Belgien, som du kan opleve med en lejebil fra Liège Lufthavn

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Liège Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Liège (ca. 11 km)
  • Namur (ca. 54 km)
  • Wavre (ca. 76 km)
  • Leuven (ca. 76 km)
  • Bruxelles (ca. 92 km)

Nyttige links:

Liege lufthavns hjemmeside
Visit Belgien
Liege på wikipedia
Liege på Google maps

Find den billigste lejebil i Liège Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her