Billeje på Agathonisi

Agathonisi i Grækenland, oplev øen med billig billeje fra CarTrawler

Agathonisi er den nordligste ø i Dodekaneserne i Grækenland. Den ligger 36 sømil fra Patmos. Øboerne på Agathonisi er kendte for at være særlig gæstfrie, og du vil helt sikkert nyde den dejlige natur du finder på øen. Oplev det hele med en billig billeje på Agathonisi i Grækenland fra CarTrawler der sammenligner priser på ledige lejebiler.

Oplevelser på Agathonisi

På Agathonisi findes kun de 3 byer Agios Georgios, som også er havnebyen, Megalo Chorio og Mikro Chorio.
Husene er bygget i den traditionelle ø-stil, og de fleste har kønne haver. Den mest interessante seværdighed er Tholoi eller Domes, der er bygget i den byzantinske periode til opbevaring af fødevarer.
Øen synes måske lille, men den har en kystlinie på 32 km, som er fuld af snirklede bugter og huler og med sandstrande ind imellem. Hvad maden angår, skal man prøve de lokale mosede hestebønner, der er en rigtig lækkerbisken. På øen er det ikke svært at finde værelser til leje.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Informatiom om Agathonisi

Skal du holde ferie på Agathonisi i Grækenland så er der os bekendt ikke danske rejsebureauer der arrangere færdig pakkerrejser til øen, men øens officielle hjemmeside har mere information og rejsetips. Læs mere her

Billigste billeje i Grækenland

Søg og sammenlign priser på billig billeje på Agathonisi og andre steder i Grækenland med søgemaskinen fra CarTrawler. CarTrawler samarbejder med alle biludlejningsfirmaer i Grækenland og du kan leje bil i alle byer og lufthavne.

Læs mere om billig billeje i Grækenland

Find den billigste lejebil på Agathonisi Find Billeje her --> Sammenlign priser her