Billeje på Astypalaia

Agathonisi i Grækenland, oplev øen med billig billeje fra CarTrawler

Som den vestligste ø i Dodekaneserne er Astypalaia den forbindende ø til Kykladerne midt i Det Ægæiske Hav. Af de mere kendte øer i Kykladerne for danske turister er f.eks øerne Paros og Naxos. Skal du holde ferie på Astypalia i Grækenland så søg efter en billig billeje fra CarTrawler, der sammenligner priser på billig biludlejning fra alle billeje-selskaber i Grækenland.

Hovedbyen, Chora, er en af de smukkeste af de mange ”Chora’er” på de græske øer. Den er bygget på en klippe, der rækker ud i havet og danner en bugt på hver side. På øens højeste punkt ligger den venetianske Guerinis-borg (også kendt som Agios Ioannis-borgen). Den er bygget af de karakteristiske lokale mørke sten og er omgivet af små hvide huse med bittesmå vinduer, hvis ydermure fungerer som brystværn. Inden for borgens mure ligger de 2 hvide kirker Panagia Evangelistria og Agios Georgios med kunstfærdigt byggede klokketårne af sten. Fra borgens mur kan man ved solnedgang se et sandt orgie af farver ude over horisonten.

I øens nordøstlige hjørne ligger lagunen Chameni Limni, hvorfra du kan tage en lille båd og besøge Dragens Hule, men selvfølgelig på egen risiko. Få flere informationer om Astypalaia i Grækenland hos turistkontoret her
<br<

Strande

Astypalaias snirklede kystlinie er perfekt til badning ved de afsidesliggende strande som Agios Konstantinos, Vatses, Kaminakia, Agios Ioannis, Panormos og Pachia Ammos. Den hurtigste måde at komme til strandene på er sædvanligvis med båd. Mod vest ligger småøerne Ktenia, Pontikoussa der betyder Dden Lille Museø, Ofidoussa og Katsagreli og mod nord ligger Fokies. Og det er absolut værd at sejle dertil med båd og gå på opdagelse…

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Vandring og Klatring

Astypalaias vandrestier er både velanlagte og velafmærkede. Området, hvor man kan klatre, hedder Ftera. Det er delt op i 2 sektioner, og her findes klatreudstyr til 20 forskellige ture. Klippen er af kalksten og overvejende hård. Man kommer let til området fra Chora. Det er ca. 20 min. kørsel ad en grusvej. De, som måtte være bange for slanger, kan slappe af på Astypalaia, da det er den eneste græske ø, som takket være storkene er helt fri for slanger.

Billig billeje i Grækenland

Med søgemaskinen fra CarTrawler finder du nemt og hurtig billig billeje på Astypalaia og i ander byer og lufthavne i grækenland. Billeje.info samarbejder med CarTrawler der i søgemaskinen sammenligner priser på biludlejning fra alle billejefirmaer i databasen.

Læs mere om billig billeje i Grækenland

Find den billigste lejebil på Astypalaia Find Billeje her --> Sammenlign priser her