Billeje på Kasos

En af de hyggelige byer på Kasos i grækenland – oplev øen med en billig billeje.

Kasos i Grækenland er den sydligste ø i Dodekaneserne. Den ligger 3 sømil fra Karpathos og 26 sømil fra det østlige Kreta. Skal du holde ferie på Kasos i Grækenland, så lej en billig billeje og få frihed til oplevelser på egen hånd. Billeje.info samarbejder med CarTrawler, der sammenligner priser på billig biludlejning fra alle billeje-selskaber i Grækenland.

Oplevelser på Kasos

De 5 landsbyer på Kasos, Emboreios/Fry, Agia Marina, Poli, Arvanitochori og Panagia, er forbundne af asfalterede veje. Ingen af landsbyerne ligger længere væk fra hinanden end 4 km. Emboreios/Fry er hovedbyen, og det er så godt som det eneste sted, man kan bo. Her ligger også øens eneste havn.
Festligheder og lokale traditioner: Hyrdernes Festival bliver holdt hvert år i september ved Agios Mamas-kirken på Kasos. Få flere informationer om Kasos i grækenland hos turiskontoret her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Strande

Emboreios/Fry har en velordnet strand med tavernaer og en café. På Kasos’ vestkyst ligger Ammoua stranden, og i Antiperatos findes 4 afsidesliggende strande lige ved siden af hinanden, som er bemærkelsesværdige på grund af deres småsten i alle mulige former og farver. På Kasos’ sydlige del ligger stranden Chelatros. Den nærliggende lille ubeboede ø Armathia har en flot sandstrand med blågrønt vand, der er kendt som Marmara. Den er ikke særlig besøgt, men berømmet for at være en af de bedste strande i hele Middelhavet.

Dyreliv

Området, der strækker sig fra Saria i nord til vestkysten og inkl. den lille ø Kasonia, er kendt som et vigtigt ynglested for den sjældne og fredede middelhavsmunkesæl. Kasos er desuden et fredet område for sjældne fugle.

Billigste billeje på Kasos

Med søgemaskinen fra CarTrawler finder du nemt og hurtig billig billeje på Kasos og i alle andre byer og lufthavne i Grækenland. Her på Billeje.info samarbejder vi med CarTrawler som sammenligner priser på biludlejning fra alle billejefirmaer i databasen.

Læs mere om billig billeje i Grækenland

Find den billigste lejebil på Kasos Find Billeje her --> Sammenlign priser her