Billeje på Kastellorizo

Havnen på Kastellorizo i Grækenland – bestil billig billeje

Kastellorizo er Grækenlands østligste ø. Den ligger 72 sømil fra Rhodos og bare 2 sømil fra den tyrkiske kyst. Øens naturhavn i Megisti siges at være den bedste i Middelhavet. Skal du holde ferie på Kastellorizo så skal du ikke bestille billeje da der ikke findes andet end grusveje på øen. De fleste der besøger Kastellorizo kommer fra Rhodos og her er det oplagt med en lejebil. Søg efter billig billeje i søgemaskinen fra CarTrawler her på Billeje.info

Oplevelser på Kastellorizo

Det, man må se på øen, er klosteret Agios Georgios tou Vounou nær Paleokastro (401 trappetrin – suk! – fører op til klosteret, som er omgivet af store naturlige klippeplader), Castello Rosso-borgen (heraf har Kastellorizo fået sit navn) på klippen over hovedbyen, Borgmuseet med gamle fotografier, kalkmalerier og lokale folkedragter og endelig Galazio Spilaio (Den Blå Grotte) i Acheres, der er fuld af stalakitter og stalagmitter.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transport på Kastellorizo

Der findes hverken busser eller taxaer på Kastellorizo. Al rejse foregår til fods eller på firbenede dyr, da der ikke er asfalterede veje, men kun små grusveje og stier. Små både er den eneste transportmulighed, hvis du vil bade ved Galazio Spilaio (Den Blå Grotte) og ved strandene på de nærliggende småøer Ro go Strongyli.

Information om Kastellorizo

Det kan være svært at finde information på dansk om Kastellorizo, men du kan læse mere omk øen her, på en engelsk hjemmeside.

Billigste billeje i Grækenland

Med søgemaskinen fra CarTrawler finder du nemt og hurtig billig billeje i Grækenland. Billeje.info arbejder sammen med Auto Escape og CarTrawler, som begge sammenligner priser på biludlejning fra alle billejefirmaer i databasen.

Læs mere om billig billeje i Grækenland

Find den billigste lejebil på Kastellorizo Find Billeje her --> Sammenlign priser her