Billeje i Chania

Katedralen i Chania. Foto: Momow

Chania er en af de byer, hvor flest turister bestiller billeje i sommerhalvåret, og igennem Billeje.info kan du i fred og ro sammenligne priser på din lejebil fra alle udlejningsselskaber i Chania.

Billeje Chania Lufthavn

Chania er den næststørste by på Kreta, og her finder man også Chania lufthavn, hvor der ankommer tusindvis af solhungrende turister hvert eneste år. Lufthavnen har en god billigenhed for rejsende der ønsker at afhente en udlejningsbil og derefter udforske hele øen. Lejer man bil gennem Billeje.info kan man have en lejebil stående klar ved ankomsten.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Chania og resten af Kreta

Chania er et godt udgangspunkt for udforskning af øen, så det er vigtigt at finde billig biludlejning i Chania, så man kan komme rundt og besøge de mere isolerede steder. Kreta er en stor ø, og en billig lejebil er faktisk den mest fleksible og mest økonomiske måde at komme rundt på.

Chania kan besøges hele året rundt, men perioden fra maj til slutningen af oktober har det højeste antal af turister. I løbet af juli og august kan temperaturerne blive meget høje, og det anbefales at drikke masser af vand, og man skal huske altid at have en flaske vand i sin lejebil.

Chanias seværdigheder

Blandt de vigtigste seværdigheder i og omkring Chania, finder man det arkæologiske museum i Sankt Francis-klosteret. Her kan man se historiske fund fra forskellige dele af regionen. Der er fem biografer i Chania, hvoraf to af dem er open-air, hvor man kan se både kommercielle og uafhængige film, ligesom der lejlighedsvis er mindre festivaler.

For at få et godt tilbud på billig biludlejning i Chania, så skal du blot indtaste dine ønsker i søgemaskinen her på siden, med information om, hvornår du ønsker at afhente og aflevere din lejebil, samt ønske om biltype og førerens alder. Herefter trykker du på søg, og vi klarer resten!

Chania bliver ofte beskrevet som Kretas vej til omverdenen. Mest fordi det var i Chania, den største havn lå dengang, man ikke kunne flyve til øen, og derfor var det også der, man skulle igennem, hvis man skulle videre ud i det græske ø-hav. I dag er der også rig mulighed for at rejse fra Chania og til andre steder i Grækenland. Især øen Rhodos er tilgængelig fra Chania, men også andre af de mindre øer kan besøges fra Chania.
Da byen har en størrelse, der mest af alt minder om Roskilde i Danmark, så er det til at overskue at komme fra sted til sted. Den gamle bydel er den mest attraktive for den kulturinteresserede, mens den nye bydel byder på shopping og kontorbygninger. Hvis du befinder dig i Chania, er det i hvert fald sikkert, at du kommer til at opleve begge dele af denne skønne by. Gør dig selv en tjeneste og bestil billig billeje i Chania, da det vil afhjælpe mange af de transportproblemer, som du kan møde, når du er på ferie. Du vil i hvert fald ikke blive skuffet, hvis du benytter dig af billig billeje i Chania.

Når du går rundt i Chania, så vil det også hurtigt slå dig, hvor meget af byens liv, der bygger på, at den er placeret ved vandet. Sådan har det altid været, og sådan vil det med stor sandsynlighed forsat være mange år ud i fremtiden. Lyset falder på en helt anderledes måde i lige netop denne havneby i Grækenland, og derfor er livet i byen også med sikkerhed påvirket af dette, som igen har påvirket stemningen.

Husk også at du kan lande i Chania lufthavn. Her er det også muligt at få lejet en bil, og dermed få langt større rækkevidde indenfor oplevelser.

Læs mere om Chania Lufthavn.

Seværdigheder og attraktioner i Chania

Da byen Chania hverken er stor eller prangende, så er vi nede i de små detaljer, hvor seværdighederne og attraktionerne skal findes. Eksempelvis er stemningen helt unik for denne by på Kreta, hvor den lokale kultur byder turisten velkommen på den mest behagelige måde.

Bestil billig billeje i Chania og kom til den gamle bydel. I byens gamle bydel er der god mulighed for at købe souvenirs og opleve en lidt anderledes del af byen, hvor der i den nye bydel er bedre mulighed for at shoppe og sidde på smarte cafeer. Chania tilpasser sig til dit behov, og alt efter hvad du ønsker, så kan du nok finde en mulig afspejling for dette i Chania.

Rundt om byen er der også mulighed for at opleve flere forskellige ting. Der er de helt unikke sandstrande som karakteriserer Kreta og også en anden natur, der helt sikkert bør opleves, når man alligevel er på Kreta. Der er desværre langt til den anden ende af øen, hvis man også ønsker at se den, men heldigvis kan du leje en bil i Chania og på den måde få set det hele alligevel.

Ferie og transport i Chania

Da Chania er en by af en vis størrelse, så er der god mulighed for forskellige transportmidler, der kan bringe dig rundt. Især busserne bliver brugt meget, men også taxa er ganske normalt. Det kan dog gå hen og blive dyrt i længden, og derfor kan det anbefales, at man benytter billeje i Chania. På denne måde får du også frihed i Chania, som mange efterspørger på en ferie.

Med en bil i Chania slipper du for at skulle tage stilling til den offentlige transport. På denne måde får din ferie et helt andet afslappende aspekt. Du havde måske sat dig i hovedet, at du skulle rundt med bus og haft lidt stress over det, men hvis du gerne vil slappe helt af, så er billeje i Chania helt sikkert det bedste alternativ.

Billigste billeje i Chania

Som nævnt er det bedste alternativ til lange ubehagelige busture på Kreta uden tvivl at benytte billeje i Chania. På den måde får du både frihed på ferien, samt en sikkerhed for at der er orden på tingene.

Via denne hjemmeside kan du få ordnet din billeje således, at bilen holder klar, så snart du lander på Kreta. Det gør det nemmere for dig at komme videre til hotellet efter en lang flyvetur, og det betyder også, at du ikke skal tage højde for de ekstra udgifter, der kommer i forbindelse med offentlig transport. Bestil billig billeje i Chania, og gør dig klar til en ferie af græske dimensioner.

Find den billigste lejebil i Chania Find Billeje her --> Sammenlign priser her