Billeje på Samothrake

Billeje på Samothrake i Grækenland er billig og den bedste måde at udforske den lille ø på. Bestil en lejebil med afhentning i Kamariotissa, så du straks efter ankomst fra fastlandet kan komme nemt omkring på resten af Samothrake. Søg efter den billigste billeje her!

Samothrace landsby
Nyd stemningen i de små landsbyer på Samothrace med billeje. Foto: Dimitris Siskopoulos, CC BY 2.0

Bjergrig middelhavsø

Samothrake, der også er kendt som Samothrace, ligger cirka 45 kilometer i fugleflugt fra Alexandroupolis på det græske fastland. Samothrake er en af de mest bjergrige græske øer. Når du nærmer dig øen med båd, vil du da også uden tvivl lægge mærke til Fengari-bjerget (Månebjerget), der har den højeste bjergtinde (1.611 meter) i Det Thrakiske og Det Ægæiske Hav. Samothrake deler mange karaktertræk med Thrakien på fastlandet for eksempel i forhold til det rige dyre- og planteliv. Derudover er øen især kendt for sit arkæologiske område, Palaiopolis, hvor man i sin tid fandt en skulptur af den bevingede sejrsgudinde Nike. Denne skulptur står nu på Louvre-museet i Paris.

I dag lever befolkningen på Samothrake af fiskeri og turisme. Selvom øen kun måler godt 20 kilometer på den lange led, kan det betale sig at leje en bil, hvis du vil udforske hele Samothrake.

Find biludlejning på Samothrake

I sommersæsonen er der et par daglige færgeafgange fra Alexandroupoli på fastlandet til Samothrake. Uden for sæsonen er der normalt færre afgange. Der kører dagligt busser fra havnebyen Kamariotissa til en stribe af de andre byer på øen. Det kan dog anbefales at bestille biludlejning på Samothrake hjemmefra, hvis du vil udforske øen i dit eget tempo uden at skulle bekymre dig om køreplaner.

Der er i sagens natur ikke et ret stort udvalg af biludlejningsselskaber på en lille ø som Samothrake. Du har normalt bedst chancer for at leje en bil i Kamariotissa, hvor færgen fra fastlandet ligger til. I sommerhøjsæsonen kan der være rift om lejebilerne, så vil du ikke løbe om kap med de andre feriegæster hen til biludlejerne fra færgen, kan det anbefales at booke hjemmefra.

Du kan hurtigt søge efter ledige lejebiler i din rejseperiode her på Billeje.info. Du skal blot vælge datoer for afhentning og aflevering i søgemaskinen øverst her på siden, så får du en oversigt over de billigste lejebiler på Samothrake.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære udflugtsmål med billeje

  • Therma – varme kilder
  • Pachia Ammos – badeby
  • Lakkoma
  • Loutra
  • Vathes – vandfald
  • Kipos – strand

Nyttige links

Færgeselskabet som står for forbindelsen til fastlandet

Find den billigste lejebil på Samothrake Find Billeje her --> Sammenlign priser her