Billeje i Mexico

Udforsk Mexico med billeje. Foto: Pyro JenkaUnsplash

Mexico er et land, der har meget at tilbyde, og flere af landets seværdigheder kan kun nås ved at køre rundt i landet i en lejet bil, ligesom man i en lejebil kan nå ud til nogle af de mest maleriske byer og landsbyer.

Billeje Mexico City

Biludlejning i Mexico er et godt valg, hvis du ønsker at tage på dagsture til de mange arkæologiske seværdigheder.

Mexico byder på mange spændende byer såsom Acapulco, Guadalajara og Mexico City, hvor man finder mange interessante seværdigheder såsom f.eks. Statens Antropologiske Museum.

Kom længere med lejebil

Man kan også besøge nabolandene i en lejebil eller udforske de mange feriesteder og strande, som også byder på mange muligheder indenfor vandsportsaktiviteter såsom surfing, snorkling og dykning.

Det bedste tilbud på billeje i Mexico

Man finder nemmest et tilbud på billig biludlejning i Mexico ved at benytte vores søgemaskine til prissammenligning. Man kan med fordel booke sin lejebil på forhånd og det anbefales at arrangere afhentning i lufthavnen, således at man fra starten kan få glæde af den komfort og frihed, som en lejebil giver.

Søg og sammenlign priser på billeje i Mexico hos alle de kendte biludlejningsselskaber som Avis og Hertz biludlejning, men også lokale billejefirmaer.

Forsigtighed ved billeje i Mexico

Vejene i Mexico kan være i dårlig stand, og det kan ikke anbefales at køre om natten. Det vil være en fordel at have en smule kendskab til spansk, og man bør altid have kontanter på sig til brug i eventuelle nødsituationer.

Læs meget mere om Mexico på landets officielle hjemmeside for turisme. Her finder du praktiske og interessante informationer om landet og rejsen deri.

Kukulcan templet i Mexico. Kilde: Kyle Simourd

Lej en bil i Mexico med Billeje.info. Går rejsen til Mexico er det altid en god idé at have bestilt biludlejning hjemmefra. Med en bil til rådighed kommer I nemt rundt og oplever Mexico og dets mange seværdigheder på jeres ferie.

Udlejning af bil i Mexico

Mexico er et populært rejsemål for mange turister. Både på grund af det gode klima og de mange sandstrande, men også på grund af landet og områdets interessante kultur og historie. Med billeje i Mexico kan I udforske det historiske folk, Maya, i den sydlige del af landet. Køre blandt andet en tur til Palenque eller Teotihuacan tæt på Mexico City, hvor I kan gå på opdagelse blandt Maya-pyramiderne eller udforsk Aztekernes historie midt i landet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lej en bil i Mexico

Med billeje i Mexico har I den ideelle transport til jeres ferie. Med en lejebil kommer I nemt til Mexicos mange dejlige sandstranden. For eksempel den berømte strand ved Cancun med kyst ud til det caribiske hav. I kan også besøge hovedstaden Mexico City eller opleve det pulserende byliv og ikke mindst natteliv i Acapulco.

En god idé at benytte sin biludlejning i Mexico til, er at køre en tur ud til en af landets parker eller naturreservater, som man finder rundt omkring både inde i landet og ude ved kysten. Sea of Cortez er et godt eksempel på dette.

Find den billigste lejebil i Mexico Find Billeje her --> Sammenlign priser her