Billeje i Cancun

Find de bedste strande i Cancun med billeje.

Kan du løsrive dig fra stranden, er der meget at udforske omkring Cancun med billeje. Foto: Shinya Suzuki, CC BY 2.0.

Det caribiske badeferieparadiset Cancun er primært kendt for sin kridhvide sandstrand, men der er meget andet at opleve her, hvis du benytter billeje. Langs den 300 kilometer lange kyststrækning kaldet Riviera Maya, kan du med egen lejebil således finde et væld af andre idylliske strande og spændende attraktioner.

Udforsk Yucatahalvøen med billeje i Cancun

Cancun, som ligger i den mexicanske delstat Quintana Roo, bestod indtil starten af 1970’erne blot af nogle små fiskerlejer. For at udvikle turismen på Yucatánhalvøen, besluttede man at anlægge en moderne ferieby her. Udover de attraktive sandstrande ved det klare, caribiske hav var det blandt andet klimaet, der er Mellemamerikas tørreste, som gjorde at valget faldt på Cancun som det mest optimale bade- og feriested.

I dag tiltrækker Cancun ferierejsende fra hele verden, og der er talrige resorts og All inclusive hoteller her. Mange vælger at spendere det meste af ferien i strandkanten og ved forlystelserne nær hotellet. Er du mere eventyrlysten, kan det dog også anbefales at udforske nogle af de andre seværdigheder og attraktioner på Yucatahalvøen.

Du kan for eksempel køre på en udflugt til ruinbyen Chichén Itzá, der er optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, hvor det trods turistmylderet er en unik oplevelse at gå rundt blandt de imponerende gamle bygninger som for eksempel den 25 meter høje Kukulkan-pyramide og få et unikt indblik i de forsvundne maya- og itzá-civilisationer. På vejen til Chichén Itzá kan du eventuelt gøre et stop i den smukke spanske koloniby Valladolid.

Udover de mange spændende spor af halvøens oprindelige indbyggere, kan du med billeje også besøge flotte naturområder med for eksempel vandfald og underjordiske søer. Sidst, men ikke mindst, har du med en bil til rådighed mulighed for at skifte mellem de forskellige strande på den populære Riviera Maya.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Badeferie året rundt

Besøg Chichen Itza med billeje.

Det kan betale sig at komme tidligt til Chichén Itzá tidligt for at undgå det værste turistmylder. Foto: David Stanley, CC BY 2.0.

Takket være et tropisk klima med varme og sol året rundt, kan du i princippet tage på badeferie i Cancun året rundt. Perioden fra december til april anses dog generelt for at være den bedste tid, hvor dagstemperaturen typisk ligger sidst i 20’erne, og det er køligt nok om natten til at man sover godt. Er du ikke til fest og farver, kan det dog anbefales at undgå sidste halvdel af marts, hvor flokke af unge amerikanske studerende kommer hertil på Spring break.

I sommermånederne bliver det i sagens natur lidt varmere og mere fugtigt. De mest nedbørsrige måneder er september og oktober, hvor der også er forhøjet risiko for orkaner.

Billeje i Cancun Lufthavn

Cancún International Airport (Lufthavnskode: CUN) ligger blot 16 km sydvest fra centrum af byen. Lufthavnen, som er Mexico’s andenstørste, benyttes af talrige charter- og ruteflyselskaber fra både Nordamerika og Europa, så det er som regel muligt at finde en passende forbindelse hertil fra Danmark.

Har du tænkt dig at leje en bil til ferien i Cancun, er det oplagt at bestille den med afhentning i lufthavnen. Det er således i Cancun Lufthavn, at du finder den største koncentration af biludlejningsfirmaer i området. En stribe af de store, anerkendte udlejere har således udlejningskontorer på lufthavnsområdet.

Find mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside

Nemt at bestille billig biludlejning i Cancun

Uanset om du vil hente din lejebil i lufthavnen eller eventuelt i selve Cancun efter et par dages afslapning på stranden, kan du bruge søgemaskinen øverst her på siden. Her skal du blot angive hvor og hvornår, du ønsker at afhente din lejebil for at få en hurtig oversigt over de aktuelt bedste tilbud på biludlejning i Cancun. Når du har valgt en bil, føres du sikkert igennem de trin, der skal til, før den er reserveret.

Er det første kan du stifter bekendtskab med mexicansk trafikkultur, bør du være ekstra agtpågivende. Desuden bør du følge lokale råd om, hvor det eventuelt ikke er sikkert at færdes på egen hånd.

Find den billigste lejebil i Cancun Find Billeje her --> Sammenlign priser her