Leje af varevogn

En varevogn kan være den perfekte bil at leje, hvis du har mere bagage end normalt. Lej en varevogn og tag for eksempel nemt dit dykkerudstyr med ud til vandet eller bring dit seneste møbelindkøb sikkert hjem. En varevogn har et utroligt bredt anvendelsesområde, og den er nemt at leje her på Billeje.info.

Uanset om du skal rydde ud på loftet, hente nye møbler eller måske flytte, er det perfekt at leje en varevogn. Så spare du nemt mange ture i din egen bil med en trailer. Når du skal flytte er en varevogn således mere økonomisk i både tid og benzin end en mindre personbil.

Lej en kassebil, hvis du har brug for masser af plads. Foto: Vauxford, CC BY-SA 4.0

Det er billigere end du tror. Mange biludlejningsselskaber som Avis og Hertz tilbyder således leje af kassebiler i få timer, så du ikke skal betale for mere end du har brug for. Ligesom det gælder for de andre kategorier af lejebiler, kan du også leje varevogne i forskellige størrelser.

Herunder kan du se et udvalg af lejebiler i kategorien Varevogn / Kassebil. Vi gør opmærksom på, at de viste bilmodeller er eksempler. Du kan læse mere om de enkelte bilmodeller i søgemaskinen når du bestiller billeje.

Mercedes Vito

Der er kun plads til to personer i en Mercedes Vito. Til gengæld er det nemt at få plads til sportsudstyr, flyttegods eller andet i lastrummet. Har du ikke behov for eller mod på at køre en stor kassebil, er denne et godt kompromis.

Renault Kangoo

Det er ikke uden grund, at denne varevogn med plads til 2 personer er populær blandt håndværkere. Den er nem at komme rundt med, men har samtidig god plads bagi. Skal du i havecenteret eller hjælpe med at flytte? Så kommer du langt med en Renault Kangoo.

Mercedes Sprinter

Der er plads til 3 personer i en Mercedes Springter. Dette er en varevogn for dig, som ikke blot har brug for plads til en ekstra passager, men også til et helt flyttelæs.

Find og lej en varevogn online

Varevogne og kassebiler er typisk ikke blandt de billigste lejebiler. Men takket være deres anvendelighed ved flytteopgaver er de alle pengene værd alene i sparet tid. Bestiller du din varevogn i god tid, har du desuden gode chancer for at finde et godt tilbud på også dette rummelige køretøj.

Når du bruger søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af Cartrawler, kan du nemt indsnævre dit søgeresultat til en bestemt bilklasse. Du kan således hurtigt få en liste, som kun viser priser på varevogne og lignende store lejebiler.

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!