Avis Budget Group

Billig billeje med Avis Budget Group i hele verdenAvis Budget Group, opererer to af de førende globale brands i billeje industrien gennem Avis og Budget. Avis er en førende udlejningsbil leverandør, der primært tjener premium kommercielle og fritid segmenter af rejsebranchen. Budget er en førende udlejningsbil leverandør indenfor value-bevidste dele af industrien i USA og andre regioner, og som et premium brand i Canada, Caribien og andre dele af verden. Budget driver også en af de førende lastbil udlejnings virksomheder i USA.

Avis Budget Group, dets datterselskaber og licenstagere leverer et imponerende sortiment af udlejnings køretøjer gennem 10.000 bileje forhandlere i omkring 175 lande rundet omkring i verden. Avis Budget Group arbejder i disse regioner: Nordamerika, Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) og Latinamerika / Asien og Stillehavsområdet.

De ejer og driver de fleste billeje kontorer Nordamerika, Europa og Australien og opererer primært gennem licenshavere i andre dele af verden. Avis Budget Group har cirka 29.000 medarbejdere og hovedkontor i Parsippany, NJ.

Priser på lejebiler fra Avis Budget Group

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Avis Budget Group med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Billeje i Afrika med Avis Budget Group

En gepard i Afrikas smukke natur – oplev den vilde natur i Afrika med billeje fra Avis Budget Group. Foto: MAZZALIARMADI.IT

Kontakt information til Avis Budget Group

Da Avis Budget Group er en sammenslutning mellem 2 af de største biludlejningsselskaber i verden kan man kontakte dem på flere forskellige måder.

Læs mere om hvordan du kan kontakte Avis Budget Group, samt hvad de står for på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Avis Budget Group Find Billeje her --> Sammenlign priser her