Anmeldelser af CarTrawler biludlejning

Søger du anmeldelser og og information om andres erfaringer med CarTrawler biludlejning, har jeg her samlet lidt information om virksomheden. Logo CarTrawler Biludlejning

Der er flere forskellige site hvor du finder anmeldelser af brugere som har bestilt billeje i gennem CarTrawler. Det er vigtig at forstå at CarTrawler ikke selv er et biludlejningsselskab, men derimod formidler billeje fra mere end 600 udlejningsselskaber verden over. Derfor er det ofte en anmeldelse af selve biludlejningsselskabet, og ikke erfaringer med bestillingen hos CarTrawler.

Et par gode råd og tips om bestilling af lejebil

Nu jeg har din opmærksomhed, så lad mig benytte lejligheden til at give dig et par gode råd og tips som gælder uanset hvem du lejer bil hos.

Biludlejningsselskaber er presset på økonomien og finder hele tiden på nye tiltag for at tjene penge, bla. oplever mange at de bliver lokket til at købe ekstra forsikringer når man afhenter bilen, at man skal betale for benzin som ikke er brugt, at man skal vente i langt tid på udlevering af bilene, og måske med bus til et afhentnings-sted som ligger langt fra lufthavnen osv.

Vil du undgå at blive “snydt” så kan det ofte betale sig ikke at vælge de billigste billejeselskaber, og som minimum tjekke om bilen f.eks er med fuld tank benzin ved afhentning og aflevering for at nævne et eksempel. Alle disse informationer fremgår tydeligt i søgemaskinen, og du kan benytte filter til kun at se biler fra udvalgte selskaber osv. Læs meget mere om forsikring, brændstof etc. via nedenstående links, og så så at læse lejekontrakten godt igennem, uanset hvor og hos hvem du bestiller en lejebil!

P.s. selvom man vælge kendte selskaber som Avis, Hertz og EuropeCar gælder det om at være opmærksom, for også hos disse selskaber er det lavtlønnet personale som arbejder på især Sydeuropæiske destinationer og de vil gerne sælge dig forsikringer og ekstraudstyr, de er nemlig ansat på provision som udgør en stor del af deres løn!

Hvem er CarTrawler Rent A Car

CarTrawler er et firma fra Irland som har hovedkontor i Dublin og afdelinger i bla. Boston i USA. Virksomheden blev startet tilbage i 2004 af de to brødre Niall og Greg Turley. Brøderne er stadigvæk medejer af CarTrawler, men der er i de seneste år kommet flere ejere til, og den største er ECI Partners som er et stor investeringsfirma fra England.

CarTrawler har siden starten i 2004 haft en imponerende vækst, og omsætter i dag for mere end 200 milioner euro alene på formidling af billeje. CarTrawler ejer også andre brands inden for denne branche og de mest kendte i Danmark er nok HolidayAutos, Rhino rent a car og Argus Car Hire.

Du finder søgemaskinen på 40 forskellige sprog, herunder dansk. CarTrawler tilbyder billeje i 176 lande og på ca. 30.000 forskellige udlejningssteder, primært i lufthavne, på togstationer og forskellige lokationer i de største byer og på populære feriemål.

Fakta og tal om CarTrawler biludlejning 2014

Foto: Her nogle nøgletal om CarTrawler, f.eks kan man se at de i 2014 formidler ca. 2.500.000 billejekontrakter.

Hvem samarbejder med Cartrawler

Det er der rigtig mange virksomheder i rejsebranchen der gør. Naturligvis først og fremmest biludlejningsselskaber verden over. I søgemaskinen fra CarTrawler finder du ikke mindre end ca. 600 forskellige udlejningsfirmaer og det er både mindre lokale firmaer og de store internationale brands som AVIS, Hertz, EuropeCar og SIXT biludlejning.

Af andre samarbejdspartnere er blandt andet utallige rejsebureauer og flyselskaber. F.eks er Norwegian en af de meget store kunder når det gælder billig billeje hos CarTrawler. Af andre samarbejdspartner kan bla. nævnes Aer Lingus, Air Asia, Luxair, Emirates, Vueling lavprisfly som er ejet af BA og Iberia, Virgin, Transavia som er ejet af KLM og Air France, American Express, Skyscanner, rejsebureauet Thomascook som i Danmark ejer Spies Rejser, Air Canada og Travelstart.

Biludlejningsfirmaer hos CarTrawler

Sikkerhed og online booking

CarTrawler har satset mange resurse på høj sikkerhed og tekniske online løsninger. Når du bestiller en bil online foregår det altid via en sikker forbindelse således du kan være sikker på at dine personlige oplysninger ikke bliver misbrugt. Det samme gælder når du betaler online med diverse kreditkort hos CarTrawler. En af årsagerne til den store succes firmaet oplever er at de har udviklet vel nok branchens bedste og hurtigste søgemaskine til bestilling af lejebiler online. Når du foretager en søgning sammenlignes priser og lejebiler på imponerne kort tid. I oversigten kan du nemt se priser og hvad disse inkludere.

Kundeservice

Nu skal det ikke være alene positive ting om CarTrawler, for en af de ting jeg har oplevet ved at drive Billeje.info, er at deres kundeservice ikke altid har været i top. Det skal dog til historien med at der i 2014 er sket store forbedringer netop med kundeservice hos CarTrawler, og i skrivende stund er man ved at flytte sit callcenter fra Polen til Dublin, således at kundeservice i fremtiden sidder sammen med andre ansattepå hovedkontoret. Det betyder at det fremover er CarTrawler selv som ansætte de personer du kan tale med når du ringer til kundeservice. Jeg har netop mødt CarTrawler på rejsemessen WTM i London, og her fortale man at de netop har ansat 4 danskere i kundeservice, hvilket jo gør at deres service for danske kunder i fremtiden gerne skulle blive endnu bedre..

Sådan kontakter du kundeservice hos CarTravler

CarTrawler Biludlejning søger 400 medarbejdere

Læs også: CarTrawler biludlejning ansætter 400 i nye job

Konkurenter formidling af billeje

CarTrawler er ikke alene om at formidle billig billeje og som forbruger er det kun positivt, men for biludlejningsselskaberne er det ikke så “sjovt” da de forskellige formidlere er med til at presse priserne på lejebiler i bund. Blandt de største konkurrenter til CarTarwler er bla. AutoEscape, Auto Europe, eBiludlejning, Holiday Cars og Rentalcars som er ejet af Priceline der også ejer Booking. Der er ikke den store forskel på de forskellige formidlere af billeje, men du vil doog opleve at de har forskellige priser selvom det er samme destination og udlejer du søger priser hos. Det skyldes naturligvis at alle ligesom CarTrawler forhandler kontrakter og betingelser som kan være forskellige. Skal jeg alligevel nævne en formidler frem for andre må det være Auto Europe som er et selskab fra USA, men med europæisk hovedkontor i Tyskland. At jeg nævner Auto Europe skyldes at jeg personlig har meget gode erfaringer med deres kundeservice som er på dansk.

Læs mere om billeje hos Auto Europe

Bilmærker og lejebiler

Jeg har kort nævnt at du hos CarTrawler finder et stort udvalg af lejebiler, og hvis du foretager en online-søgning vil du forstå hvorfor. I søgemaskinen finder du lejebiler fra stort set alle bilmærker og kan vælge imellem alt fra en mini bil til store MPW med plads til 9 personer. Du finder også luksusbiler og sportsvogne så der skulle være chance for at få alle ønsker opfyldt. Bemærk at det hos CarTrawler ikke er muligt at bekræfte nøjagtig biltype eller bilmærke, med mindre det står angivet når du bestille din bil. Det er helt normalt at biludlejningsselskaberne skriver at det er en bil af typen xxxxx eller ligende.

Læs mere om bilmærker og lejebiler

Billeje.info og CarTrawler

Det er min erfaring at CarTrawler i langt de fleste tilfælde har de billigste priser og bedste lejebetingelser på billejemarkedet, og det er de primære årsager til at jeg siden 2007 har haft et nært partnerskab med CarTrawler. Desuden tilbyder CarTrawler en meget brugervenlig søgemaskine, som er nemt og overskuelig. Jeg vil dog understrege at vi hos Billeje.info på ingen måde er “gift” med CarTrawler og derfor samarbejder vi også med bla. Auto Europe som på nogle destinationer har bedre lejevilkår og ikke mindst billigere priser, det gælder bla. i lufthavne i USA. Uanset om du vælger at leje en bil igennem CarTrawler, Auto Europe eller et andet biludlejningsfirma, så anbefaler jeg altid at du søger og sammenligner priser flere steder, og ikke mindst at du nøje gennemlæser betingelser i lejekontrakten.

Information om billig billeje priser

CarTrawler på Trustpilot

I Danmark er det mest kendte site for anmeldelse nok Trustpilot og her finder du også en del anmeldelser af CarTrawler. I skrivende stund er der over 500 brugere der har skrevet om deres erfaringer med leje af bil igennem CarTrawler.

Du kan se alle anmeldelser af CarTrawler på Trustpilot her

Find den billigste lejebil i Anmeldelser og erfaringer Find Billeje her -- data-src=