GoMore

GoMore-logoGoMore er ikke et helt traditionelt biludlejningsfirma, men i stedet et firma som hjælper danskerne med at arrangere transport både via samkørsel og privat biludlejning.

GoMore blev startet i 2005 som et fritidsprojekt af to studerende, Matias Møl Dalsgaard og Søren Riis, og blev hurtigt den førende portal for samkørsel i Danmark. Siden er temaet vokset betragteligt og arbejder i dag fuld tid, ligesom selve GoMore-portalen også er blevet relanceret på ny teknologi.

Interessen for samkørsel og privat biludlejning er vokset i takt med firmaet, og GoMore’s har i dag mere end 130.000 medlemmer, som mødes på gomore.dk for at arrangere billig og miljøvenlig transport. Er du bilejer, giver GoMore dig således muligheden for nemt at udleje den til andre medlemmer, som til gengæld har en mulighed for at spare penge på billeje.

bil danmark. Lej på Billeje.info

Hos GoMore kan du finde privat biludlejning i Danmark. Foto: Lars Plougmann, Creative Commons.

Priser på lejebiler fra GoMore

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra GoMore med andre mere traditionelle biludlejningsselskaber i Danmark. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Læs mere om GoMore og deres koncept på deres egen hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos GoMore Find Billeje her --> Sammenlign priser her