Rent Plus

rentplus-logoRent Plus tilbyder billeje i Prag Lufthavn og selve Prag by. Her får du altid biler med air conditioning, ubegrænset kilometerforbrug og dæk efter årstiden.

Skal du først og fremmest brug billeje til at besøge Prag og området omkring, er det oplagt at leje en af Rent Plus Prag’s mini-biler, som udover at være benzinøkonomiske har en størrelse, der gør det nemt at navigere rundt i byens gader og at parkere.

Det er dog ikke kun små bybiler, du finder hos Rent Plus Prag. Du kan således også bestille lejebiler i størrelser helt op til mini-busser med plads til 9 personer. Det er en oplagt mulighed for at tage familien eller vennerne med på en bilferie i Tjekket med udgangspunkt i Prag.

Bestiller du din lejebil i Prag Lufthavn, hvor du udover Rent Plus Prag finder mange lokale og internationale biludlejere, slipper du for at bekymre dig om offentlig transport. I stedet kan du tage hul på en rejse i dit helt eget tempo, hvor din lejebil giver en stor grad af frihed til at udforske Tjekkiet.

Priser på lejebiler fra Rent Plus

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Rent Plus med mange andre biludlejningsselskaber i Prag. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Prag

Prag er rig på smukke seværdigheder. Foto: Raimund, Creative Commons.

Kontaktinformation til Rent Plus

Vil du i kontakt med Rent Plus kan det ske på følgende adresse:

Rent Plus
Parking building C
Aviatická 1082/10, 161 00 Prague 6 – Ruzyně
Telefon: +420 251 55 07 29

Du kan læse mere om Rent Plus på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Rent Plus blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Rent Plus, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Rent Plus på vores blog om billeje. I bloggen kan du således også finde andre kommentarer og anmeldelser af biludlejningsselskaber og destinationer. Det kan være din chance for at finde netop det biludlejningsselskab, som giver de bedste betingelser for en vellykket bilferie.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Rent Plus eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Rent Plus Prag Find Billeje her -- data-src=