Hertz er klar til at tilbyde dig en unik køreoplevelse i en ægte Mustang. Foto: Hector Sanchez, Creative Commons.

I anledning af 50-års jubilæet for Mustang Shelby GT350-H har Ford og Hertz Biludlejning valgt igen at udleje den legendariske muskelbil i en begrænset udgave fra udvalgte lufthavne i USA.

Billeje med garanteret adrenalin-kick

Ford har fået fremstillet 140 Mustang Shelby GT-H lejebiler i anledning af jubilæet, som kun kan lejes gennem Hertz’ Adrenaline Collection, der også omfatter flere andre sportvogne og luksusbiler.

Mustang Shelby GT-H der fremstilles hos Shelby i Las Vegas, er langtfra nogen almindelig lejebil. Den har en 5-liters V-8-motor plus flere nye detaljer, som forbedre den oprindelige Mustang Shelby GT350-H fra 1966, hvor Hertz første gang tilbød den som lejebil.

Ligesom den oprindelige model vil de 140 2016 Ford Shelby GT-H’ere være malet med sort lak og have racerstriber i guld, som i sin tid var karakteristiske for Hertz.

Da Hertz i 1966 første gang tilbød sine kunder “en racerbil for en dag”, benyttede mange entusiaster chancen for at teste bilens og egne evner med race på mere eller mindre officielle baner. Derfor inkluderer lejebetingelserne i dag specifikt et forbud mod at benytte bilen til race og væddeløb.

Men selv om du ikke må træde speederen helt i bund, venter der dig uden tvivl en køreoplevelse af de store, hvis du sætter dig bag rattet i en Mustang Shelby GT350-H fra Hertz. Og netop i hjemlandet USA er det oplagt at benytte billeje, hvad enten det er en eksklusiv model eller en mere almindelig bil.

Bestil billig billeje i USA

De 140 specialfremstillede sportsvogne vil blive udlejet fra lufthavne, og ofte er det da også nemmest for dig at afhente din lejebil her.

Billeje i USA med afhentning i en lufthavn betyder, at du ikke skal bekymre dig om forbindelser med offentlig transport, som ofte kan være mangelfuld. Tværtimod kan du med det samme nyde godt af de gode forhold for billister i USA.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde din næste lejebil i USA’s lufthavne. Du finder her de bedste priser fra Hertz samt en lang række andre store og små biludlejningsfirmaer. Benyt eventuelt filterfunktionen, hvis du kun ønsker at søge på bestemte biltyper eller udlejere.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *