1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Odrebekræftelse

Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer

Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Europcar overtager stort biludlejningsfirma i Tyskland

Buchbinder som er en af de største biludlejere i Tyskland, bliver overtaget af Europcar. Med overtagelsen styrker Europcar sin markedsandel i Tyskland – særligt inden for lavprisbilleje.

Europcar logo. Lej bil på Billeje.info

Vil være nummer 1 i Tyskland

Tyskland udgør allerede det vigtigste marked for Europcar med hensyn til indtjening, men med Buchbinder vil selskabet styrke sin position inden for lavprisbiludlejning.

Navnet Buchbinder vækker måske ikke så stor kendkendelse i Danmark, men hos vores nabo mod syd, er det en anden sag. Firmaet der blev etableret for over 60 år siden, har et bredt netværk bestående af 152 udlejningsstationer, der samlet set råder over en flåde på 20.000 køretøjer. Det gør Buchbinder til det femte største biludlejningsselskab i landet med især en stærk position blandt lavprisudlejerne. Derudover er Buchbinder også blandt de førende inden for udlejning af lastbiler og varevogne.

Udover en stærkere position inden for udlejning af de billigste lejebiler i Tyskland, får Europcar også gavn af Buchbinder’s markedsandel i blandt andet Østrig.

Buchbinder havde sidste år en samlet indtjening på €200 millioner. Overtagelsen skal først godkendes af monopoltilsynet, hvilket dog forventes at ske i anden halvdel af 2017. Buchbinder vil efter planen fortsætte som eget brand under Europcar.

Find billig billeje i Tyskland

Har du brug for at finde en billig lejebil i Tyskland? Fremfor at skulle tjekke priser hos alle de mange forskellige udlejere, kan du med fordel bruge søgemaskinen her på siden.

Søgemaskinen fra CarTrawler indhenter de aktuelt bedste tilbud fra Europcar, Buchbinder og en lang række andre biludlejningsselskaber i Tyskland. Så behøver du blot lave én søgning for at finde den billigste pris på netop den type bil, som du har brug for.

Tags: ,

Ingen kommentarer endnu.

Skriv kommentar