Spar 20% på billejeMan kan nu spare 20% på billeje med Hertz, hvis man er studerende. Foto: abhisawa

Hertz biludlejning sænker deres alderskrav og åbner nu op for billeje til studerende på 19 år, og giver samtidigt rabatter op på til 20 %.

Aldergrænsen for billeje hos Hertz har hidtil været 21 år, men ikke bare kan du nu som 19 årig selv leje hos Hertz, men du får også billeje hos Hertz med en særlig ‘studierabat’ på 15 % for biler og 20 % for varevogne.

Der er tre betingelser for at du som ung kan leje bil hos Hertz: Du skal være fyldt 19 år, have et studiekort, have haft kørekort i minimum et år og have et internationalt kreditkort.

Som ung er billeje hos Hertz f.eks. oplagt, når du har brug for en flyttevogn eller skal på tur med vennerne. Men Hertz billeje for unge er tilgængeligt ikke blot i Danmark, men også for dig der er på ferie i Belgien, Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Italien, Luxembourg, Holland, Slovakiet, Spanien, Schweiz og Storbritannien.

Kilde: Hertz

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *