Gratis afbestilling af din billeje

, Gratis afbestilling af din billeje

Regler og betingelser omkring afbestilling af lejebiler ændres hele tiden, og der er stor forskel på betingelser for afbestilling hos de forskellige biludlejningsselskaber og ikke mindst i de enkelte lande. Jeg har her samlet de mest generelle informationer om afbestilling af din lejebil, men henviser som altid til informationerne der fremgår i søgemaskinen step 2 og naturligvis af af lejekontrakten.

Når du søger efter billeje kan du benytte filter til at segmentere og det fremgår tydeligt i oversigten hvilke betingelser der gælder for afbestilling. Vær opmærksom på at der er forskel på gratis afbestilling og gratis ændring af din bestilling. Langt de fleste biler kan gratis ændres til en anden model osv. helt op til 24 timer inden afhentning.

Afbestilling hos CarTrawler

Hvis du reserverer din lejebil igennem CarTrawler her på Billeje.info, så er hovedreglen, at du gratis kan afbestille din bestilling , hvis du afbestiller den inden for 48 timer efter, at bestillingen er foretaget. Bestiller du en bil hos en af de andre som formidler billig billeje  f.eks Autoeurope eller Holiday Autos, er det normalt de samme betingelser der gælder.

Læs afsnit om afbestilling i Cartrawler Booking Conditions

Afbestil gratis helt indtil 24 timer før afhentning

Du bør dog være opmærksom på, at det ofte er gratis at afbestille billeje helt indtil 48 timer inden afhentning, såfremt du har bestilt din billeje mere end 4-5 måneder inden afhentning. Det er bla. en af fordelene ved at bestille sin lejebil i god tid, og ofte vil du også få en bedre pris på selve billejen.

Der er endda også tilfælde, hvor du har mulighed for gratis afbestilling af din billeje-bestilling helt frem til 24 timer før afhentning af lejebilen.

Afbestillingsforsikring

Har du tegnet en afbestillingsforsikring eller rejseforsikring hos dit forsikringsselskab er det ofte tilfældet at disse vil dække dine omkostninger hvis du f.eks afbestiller din billeje pga. sygdom. Der findes mange som udbyder afbestillingsforsikringer og rejseforsikringer i Danmark, men personligt vil jeg anbefale at du indhenter informationer hos Gouda eller Europæiske forsikring.

Læs mere om Gouda og Europæiske rejseforsikring

Læs lejekontrakten godt igennem

Du kan se, hvornår de forskellige betingelser for afbestilling af de enkelte lejebiler gør sig gældende i step 2 af booking-processen. Af samme grund anbefaler vi, at du altid læser lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil, da betingelserne for afbestilling kan variere hos de forskellige billejeselskaber.

Dit depositum tilbagebetales normalt automatisk til dit kreditkort.

Dette indlæg er opdateret i juni 2014 . Jeg håber at ovenstående informationer var nyttige. Har du input til informationerne er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og aktuel information om afbestilling af billeje som muligt. For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler som altid, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil.

Billeje

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!