Nu bliver det endnu lettere at leje en bil i Odense Lufthavn. Foto: Hertz Biludlejning.

Hertz Biludlejning har netop indgået et samarbejde med OHA Biler i Odense, som betyder, at fynske hovedstad fra den 1. februar får endnu et Hertz udlejningskontor. Men ikke nok med det, så har Hertz samtidig indgået et samarbejde med Odense Lufthavn, Hans Christian Andersen Airport, så du fremover kan leje en bil direkte i lufthavnen.

Placering og vækst vigtig for Hertz i Odense

At Hertz Biludlejning har valgt at samarbejde med samarbejde med OHA Biler i Odense skyldes ikke mindst det helt nye bilcenters gode placering.

“Vi er glade for at åbne endnu et udlejningskontor i så flotte omgivelser. Den geografiske placering kan ikke være bedre, og vi ser frem til at kunne servicere Odenses store erhvervsliv samt de mange besøgende i Rosengårdscenteret, Bilka og IKEA, som får brug for en udlejningsbil” – siger Operations Manager hos Hertz, Maj-Britt Bonnesen, i en pressemeddelelse.

Hvor placeringen har været afgørende for det nye konto i Odense by, er det udsigten til en øget trafik, som har fået Hertz til at åbne for biludlejning i Odense Lufthavn. I det kommende år forventes det således, at lufthavnen vil få endnu mere chartertrafik og privat flytrafik. Desuden forventer lufthavnen at udvide sit eksisterende UAS testflyvningsprogram.

“Jeg ser frem til 1. februar, hvor vi går igang. Netop et partnerskab med et biludlejningsfirma, er en naturlig del af lufthavnens fortsatte vækst. I 2015 bygger vi samtidig nye faciliteter og lounge område, så både kunder og flybesætninger får bedre vilkår, og i dette produkt ligger også, at vi tilbyder udlejningsbiler sammen med vores nye partner Hertz” – siger lufthavnsdirektør Christian Berg.

Hertz vil i første omgang drive biludlejningen i Odense Lufthavn fra det nye udlejningskontor hos OHA Biler i Odense by.

Bestil billig billeje i Odense

Hvad enten du har brug for en lejebil i Odense by eller i lufthavnen, kan du i søgemaskinen her på siden nemt finde og bestille den billigste lejebil fra Hertz og de andre biludlejningsselskaber.

I søgemaskinen behøver du blot indtaste hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil, så giver søgemaskinen dig hurtigt en oversigt over de billigste priser på billeje i Odense.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *