vindmøllerFoto: Ainsley Baldwin, Creative Commons.

Miljøbevidste billeje-kunder får nu mulighed for at kompensere for lejebilens CO2-udledning ved at købe CO2-kompensation i stil med det, man kender fra flyselskaberne.

Billeje med grøn samvittighed

Ifølge Hertz Biludlejning er det nye tilbud en erkendelse af, at mange kunder bekymrer sig om miljøet og den globale opvarmning. Biludlejningsselskabet har derfor allieret sig med TerraPass, som har specialiseret sig i at udregne CO2-fodaftryk – altså et mål for, hvor meget ens adfærd belaster klimaet.

“Hertz viser vejen med dette innovative projekt, der tilbyder tilpassede løsninger til deres kunder,” siger Brian Armentrout, direktør for TerraPass.

For at få bedre samvittigheden når man benytter billeje, kan kunder hos Hertz i hele verden fremover vælge at betale en CO2-kompensation. De penge som Hertz og Terrapass får ind på denne måde investeres i CO2-reducerende projekter rundt om i verden såsom investering i vedvarende energi og skovetablering.

Der er også meget, du selv kan køre for at køre miljøvenligt og ikke mindst spare på udgiften til brændstof. Læs hvordan du får billigere billeje med bedre brændstoføkonomi

Bestil din lejebil online

Hvad enten du er på udkig efter en lille, benzinøkonomisk lejebil eller en stor, rummelig minivan til familiens kør-selv ferie, kan du finde den i søgemaskinen her på siden.

Søgemaskinen fra CarTrawler gør det nemt for dig at finde de billigste billejepriser fra Hertz, Avis, Europcar og alle de andre kendte biludlejere, så du nemt kan sammenligne og finde det bedste tilbud på den bil, som passer til dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *