Hertz underskriver aftalen med Air France. Foto: Hertz.

Hertz Global Holdings Inc. som er moderfirmaet bag Hertz, Thrifty og Firefly har netop annonceret, at de også de kommende fire år vil have en særaftale med Air France-KLM gruppen. Annonceringen kommer med et løfte om rabat til flyselskabets kunder, men der er alligevel være god grund til selv at lave en søgning efter de billigste priser på billeje, næste gang du har brug for en lejebil i lufthavnen.

28 årigt samarbejde

Der er ikke just tale om et nyt samarbejde mellem de to giganter inden for rejsebranchen.

“Hertz og Air France har nydt et succesfuldt partnerskab de sidste 28 år og været med til at drive den konstante udvikling af smidig ‘fly – kørsel’ service til kunderne,” siger Michel Taride, group president hos Hertz International i forbindelse med forlængelsen.

Der er dog ikke tale om et eksklusivt samarbejde. Biludlejningsfirmaet Hertz har således en lang række aftaler med forskellige flyselskaber rundt om i verden.

Derfor skal du tjekke priser på billeje selv

På grund af en højere husleje i lufthavnen, er det som regel lidt dyrere at leje sin bil her end for eksempel i en nærliggende by. Der er til gengæld praktiske fordele ved at kunne fortsætte direkte fra lufthavnen i sin lejebil, at langt de fleste, som bestiller billig billeje i udlandet, vælger at leje bilen med afhentning i en lufthavn.

Det er derfor oplagt for flyselskaberne også at tilbyde billeje til deres kunder, men som kunde er det værd at være opmærksom på, at selvom flyselskaberne gør meget ud af at fortælle om deres særaftaler med et eller flere biludlejningsfirmaer, er prisen i sidste ende ikke så god, som det måske lyder.

Det kan derfor anbefales altid at selv lave en sammenligning på både priser og betingelser på billeje, når du har brug for en billig lejebil i lufthavnen. Det kan du nemt gøre i søgemaskinen CarTrawler, som du finder øverst her på siden.

Læs mere om flyselskaber og billeje

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *