Hertz Biludlejning forstår at belønne deres trofaste kunder. Biludlejningsfirmaet har netop for fjerde år i træk vundet FlyerTalk’s kåring af verdens bedste loyalitetsprogram med “Hertz Gold Plus Rewards”.

Trofaste billeje-kunder belønnes

FlyerTalk er en international medlemsorganisation bestående af over en halv million forretnings- og fritidsrejsende. Organisationen kårer årligt de bedste af de loyalitetsprogrammer, der findes hos flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Hertz blev udvalgt af FlyerTalk som det bedste blandt mere en 100 forskellige programmer, og 2015-prisen betyder meget for selskabet.

“At modtage global anerkendelse fra det indflydelsesrige og berejste FlyerTalk-samfund er meget værdsat givet vores konsekvente indsats for at levere verdens bedste biludlejningsoplevelse,” siger Jeff Foland, Hertz senior executive vice president.

Hertz loyalitetsprogram

Medlemmer af “Hertz Gold Plus Rewards” slipper ifølge biludlejningsfirmaet for at stå i kø og for papirarbejde, når lejebilen skal afhentes. Derudover tæller fordelene blandt andet, at du ikke skal betale for ekstra chauffør på lejekontrakten, rabat på barnesæder og mulighed for at modtage specialtilbud.

Det er gratis at tilmelde sig Hertz Gold Plus Rewards. Derefter belønnes kunder, som benytter billeje ofte med opgradering af deres medlemskab til “Five Star” eller “President’s Circle”, som medfører flere og bedre fordele.

Bestil billig billeje med Hertz

Er du på udkig efter den billigste billeje med Hertz? I søgemaskinen her på siden finder du nemt billige lejebiler fra Hertz, Avis, Sixt og de mange andre store internationale biludlejningsfirmaer. Dertil kommer en bred vifte af mindre lokale biludlejere, som ofte også har gode tilbud.

Søgemaskinen giver dig et hurtigt overblik over dem alle, og du behøver blot angive hvor og hvornår, du ønsker at afhente din lejebil.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *