Aston Martin DB9, et af de nye tilbud hos Hertz. Foto: raneko, Creative Commons.

Hertz Biludlejning er ved “Business Travel Awards 2015” i London blevet kåret til Europas bedste biludlejningsselskab. At valget netop faldt på Hertz, som du finder i søgemaskinen her på siden, skyldes ifølge juryen ikke mindst selskabets evne til at forstå markedets og kundernes behov.

Hertz forrest i hård konkurrence

Ved årets uddeling af den prestigefyldte Business Travel Awards 2015 i London deltog mere end 1.200 ledere fra rejsebranchen og store forretningspartnere. Konkurrencen, der blev beskrevet som “den mest intense i de senere år”, skulle finde og anerkende de firmaer og enkeltpersoner fra rejsebranchen, som har gjort det ekstraordinært godt i de forgangne 12 måneder.

I begrundelsen for kåringen af Hertz Biludlejning roste juryen også selskabet for dets “store globale rækkevidde og fremragende kundeservice.”

Mere luksusbilleje fra Hertz

Blandt nyhederne fra Hertz i 2014 var blandt andet introduktionen i Europa af deres såkaldte “Dream Collection”, der giver dig mulighed for at leje luksusbiler såsom Aston Martin DB9, Bentley Continental GT og Nissan GT-R. Den eksklusive klasse af lejebiler har været en del af sortimentet hos Hertz i USA siden 2013.

Vil du udleve en gammel drøm, eller forkæle en du kender med en eksklusiv køreoplevelser, er det da også oplagt at benytte en udlandsrejse, for eksempel til USA, til at leje en eksklusiv lejebil. Læs vores tidligere indlæg om en stigende interesse for leje af luksusbiler og sportsvogne i USA.

Bestil billig billeje fra Hertz

Ønsker du at finde en eksklusiv eller blot billig lejebil fra Hertz til din næste rejse? I søgemaskinen her på siden kan du nemt finde og bestille den billigste billeje fra Hertz og de andre biludlejningsselskaber, hvad enten du skal rejse i Danmark eller udlandet.

I søgemaskinen behøver du blot indtaste hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil, så får dig hurtigt en oversigt over de billigste priser på billeje fra Hertz.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *