Rejseforsikring når du lejer bil i udlandet

Jeg har her samlet lidt informationer om rejseforsikring i forbindelse med billeje, for ofte ved mange ikke at flere rejseforsikringer dækker mange af de ting som indgår i de ekstra forsikringer man kan tegne enten ved bestilling af billejen, eller når man afhenter sin lejebil. Et eksempel på dette er f.eks skader man forvolder på bilen i lejeperioden.

Hvilken rejseforsikring skal du vælge?

Dette spørgsmål har jeg fået mange gange, og det er svært at anbefale et selskab frem for et andet, da betingelser og priser ofte er meget forskellige. Selv benytter jeg altid Gouda eller Europæiske Rejseforsikring, og jeg har altid oplevet begge selskaber giver god service og informationer.

Læs om rejseforsikring hos Gouda

Vær opmærksom på at der efterhånden også indgår rejseforsikring i mange kreditkort bla. MasterCard og også at mange igennem deres indboforsikring kan været dækket f.eks i forbindelse med tyveri i lejebilen.

Da jeg ikke er ekspert i forsikringer vil jeg altid opfordre dig til at indhente information direkte hos forsikringsselskaberne og iøvrigt læse lejekontrakten godt igennem inden du bestiller din lejebil. I søgemaskinen her på Billejeinfo kan du segmenter din søgning efter kun at se biler hvor der f.eks indgår ekstra forsikring. Du finder mere information om hvilke forsikringer der indgår i prisen på billeje step 2 i søgemaskinen.

Læs om andre forsikringer når du leje bil

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!