Vidste du, at du har mulighed for gratis at køre Hertz’ lejebiler mellem selskabets kontorer over hele landet i den såkaldte ‘Hertz Freerider’ ordning? Du skal normalt blot betale udgiften til eventuel bro eller færge.

Eneste krav for at deltage i Hertz Freerider ordningen er, at du har et gyldigt kørekort og dansk sygesikringskort. Du skal desuden have haft dit kørekort i minimum ét år.

En god forretning for Hertz

Gratis billeje lyder umiddelbart som en dårlig forretning for et biludlejningsfirma som Hertz, men alligevel sparer Hertz penge på Freerider-ordningen. Når nogle kunder for eksempel afleverer deres lejebil ved et andet kontor, end hvor den blev afhentet, har Hertz valget mellem enten at returnere lejebilen ved hjælp af et transportfirma (dyrt) eller ved at lade privatpersoner (Freerider medlemmerne) køre bilen tilbage til det udlejningskontor, hvor den hører til.

Det er dog værd at bemærke, at du ikke gratis kan foretage svinkeærinder undervejs, da en af betingelserne i ordningen er, at du kører direkte helt til slutdestinationen. Du kommer således til at betale for ekstra døgn, for mange kørte kilometer og for meget brugt brændstof.

For at blive Freerider, skal du tilmelde dig ordningen på Hertz Freerider hjemmesiden. Her kan du også se, hvilke gratis ture der aktuelt tilbydes og læse mere om betingelserne for at være Freerider. I de fleste tilfælde skal du selv betale evt. bro- og færgepenge, men du kan være heldig, at dette er inkluderet. Det er derudover værd at bemærke, at selvom billejen er gratis, er du som ved ethvert lejemål ansvarlig for bilen. Du har altså ansvaret for eventuelle skader, der sker på den i den tid, du har haft ansvaret for bilen.

Find billige lejebiler

Det er svært at finde et bedre tilbud end gratis. Men det er dog nok trods alt de færreste af os, som vil nøjes med at køre direkte mellem Hertz udlejningskontorer, selvom der findes omkring 20 af disse i Danmark. Vil du derimod gerne udnytte det, som er den helt store fordel ved en lejebil, fleksibiliteten, betyder det dog ikke, at det nødvendigvis behøver at blive meget dyrt, omend naturligvis aldrig helt gratis.

Der er således ofte gode tilbud på billeje i Danmark at finde, hvis du ser dig godt for. Det kan gøre ved at bruge søgemaskinen her på siden. I denne søgemaskine, som stilles tilrådighed af anerkendte CarTrawler, kan du således hurtigt finde billig billeje fra Hertz plus alle de andre biludlejningsfirmaer i Danmark og resten af verden for den sags skyld.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder
 1. Irene
  Irene says:

  Hej,
  Har I biler der skal køres fra DK til Spanien eller omvendt? Tænker det ville være en billig mulighed for få sine ting herned :-)
  Jeg er tidl. chauffør

  Hilsen Irene

  Svar
  • Lars Krogh Jensen
   Lars Krogh Jensen says:

   Hej Irene,

   Freerider-ordningen gælder så vidt jeg ved kun i Danmark, men der sker jo ikke noget ved at prøve at tage kontakt til dem og spørge. Udfordringen er naturligvis at finde en lejebil, som præcist skal køres fra et kontor tæt på dig, til et kontor tæt på din destination, på en dato som passer dig. Men det er da forsøget værd! Ellers er der rigtig mange flyttefirmaer og små vognmænd som kører flere gange om måneden til Spanien, og det er faktisk ikke så dyrt som man skulle tro at få sine ting sendt med. Fx: https://www.silkeborg-flytteforretning.dk/spanien/

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *