Hyundai

HyundaiHyundai Motor blev etableret i 1967 som et datterselskab i Hyundai Group, som blot en af mange forskellige grene af den store koreanske koncern. Hyundai ejer desuden en stor andel af Kia Motors.

Billig billeje med Hyundai

Hyundai i30 – sammenlign priser på billeje og lej en billig Hyundai i30 på BillejeInfo. Foto: NRMA New Cars

Moderne og fremadrettet

Hyundai fik i starten via et samarbejde med Ford adgang til den nødvendige know-how og teknik til at starte sin egen produktion af biler, hvor det første resultat var Cortina-modellen. Oprindeligt var bilproduktionen baseret på Mitsubishi-dele, ligesom Mitsubishi ejede en stor del af selskabet i begyndelsen af 1990’erne.
I dag er Hyndai vokset til en af verdens største bilfabrikanter med 75.000 ansatte og en årlig produktion på omkring 2 millioner biler. Hyundai har produktions- og udviklingscentre i Asien, USA og Europa.

Hyundai ankom til Danmark i 1992, og er med et bredt udvalg af bilermodeller blevet et af danskernes foretrukne bilmærker.

Lej en billig Hyundai

Har du brug for en benzinøkonomisk og billig lejebil, er det oplagt at leje en af Hyundai’s mindre modeller, for eksempel en Hyundai i30 eller Hyundai i20, som findes i udvalget hos mange biludlejningsfirmaer. Så får du en lejebil som ligger godt på vejen, og ikke slå bunden ud af feriebudgettet. Find din Hyundai lejebil i billeje-søgemaskinen her på Billeje.info

Fakta om Hyundai

 • Grundlagt: 1967, Sydkorea
 • Moderselskab: Hyundai Motor Group.
 • Hovedsæde: Seoul, Sydkorea.
 • Adresse i Danmark:
  Hyundai Bil Import A/S
  Korsvej 1
  6000 Kolding
  Tlf. 76 32 20 00

Læs også mere om Hyundai på bilproducentens officielle hjemmeside her

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!