Seat - information om Seat lejebiler

Lej en SEAT med billeje.infoSEAT er en spansk bilfabrikant der har hovedsæde i Martorell, Spanien. Firmaet blev grundlagt i 1950, af Instituto Nacional de Industria som er et holding selskab. SEAT er idag ejet af selskabet Volkswagen Group, som er medlem af Audi Brand Group.

SEAT brander sig selv som en bilproducent med en ungdommelig sporty profil. Herhjemme i Danmark er SEATs biler utrolig populære og især de nye modeller som har et flot design.

SEATs hovedkvarter ligger i Martorell som ligger nær Barcellona, Spanien. I 2000 producerede de mere end 500.000 biler. Til og med 2006 havde Seat produceret over 16 millioner biler.

Billeje med SEAT

SEAT Ibiza FR – sammenlign priser på billeje og lej en billig SEAT på Billeje.Info. Foto: DrivingSpirit

SEAT som lejebil

Det er ikke kun i Spanien at man kan få glæde af de mange lækre modeller som SEAT disker op med. Du kan bruge billeje til at prøvekøre en skøn SEAT. Der er masser af biludlejningsfirmaer der tilbyder SEAT biler som lejebil.  Man kan foreksempel leje den flotte Seat Ibiza, der ofte er placeret i gruppen Kompakt. Brug søgemaskinen her på Billeje.info til at finde en billig SEAT lejebil, hvis du vil have en helt særlig køreoplevelse, eller blot vil køre med stil.

Søg priser på SEAT billeje

Lej en SEAT næste gang du skal leje bil. I søgemaskinen kan du sammenligne priser på billig billeje i alle byer og lufthavne verden over. Du kan læse mere om de forskellige lejebiler og bilmærker i søgemaskinen, og du har mulighed for at leje flere forskellige modeller fra SEAT og andre bilmærker.

Læs også mere om SEAT på bilproducentens officielle danske hjemmeside her

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!