no-smokingHertz vil fremover tydeligt markerer at deres lejebiler er røgfri.

Igennem snart mange år mulighederne for at ryge i det offentlige rum blevet færre og færre, og turen er nu kommet til lejebilerne hos Hertz. Alle lejebiler hos Hertz Biludlejning skal således fremover være røgfri, som et led i selskabets ambition om at have de reneste lejebiler i branchen.

“Hertz har forpligtet sig til at tilbyde kunderne de bedste biler og den bedste flåde i branchen,” siger Mark P. Frissora, formand for Hertz, og fortsætter: “Mens de fleste af vores biler i forvejen var røgfri, har størstedelen af kunderne og Hertz-personalet, som transporterer biler, tilkendegivet, at de foretrækker at køre i et røgfrit køretøj ved hver udlejning.”

Hertz Biludlejning vurderer derfor tiden er kommet til at tage skridtet fuldt ud, så det fremover kun er muligt at leje røgfri biler hos selskabet. Med den nye rygepolitik følger et rengøringsgebyr på $100 for biler, hvori Hertz vurderer der er blevet røget i udlejnignsperioden, så næste kunde kan få en lejebil uden sport af røg. Hertz vil samtidig gøre kunderne opmærksom på rygeforbuddet med ‘rygning ikke tilladt’ klistermærker i alle biler og ved selskabets udlejningssteder.

Hertz tilbyder billeje fra omkring 8.500 udlejningssteder i omkring 150 lande verden rundt. Selskabet dominerer især udlejning fra lufthavne i USA og Europa.

Bestil røgfri billeje fra Hertz

Når du fremover bestiller billeje fra Hertz, kan du således være sikker på at bilen er røgfri. Det er dog ikke kun Hertz Biludlejning, hvis lejebiler er helt eller delvist røgfri. Lejer du bil fra de store anerkendte biludlejningsfirmaer, som du finder i søgemaskinen her på Billeje.info, vil du generelt opleve, at selskaberne gør sig umage for at klargøre og rengøre lejebilen, før du afhenter den. Desuden benytter mange biludlejningsfirmaer relativt nye biler, og billeje vil derfor være en komfortabel oplevelse.

Bestil billig bileje fra Hertz og de andre biludlejningsfirmaer i søgemaskinen her på siden, hvor du nemt kan sammenligne deres priser på netop den type lejebil, du søger.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *