Foto: Hans Olav Nygård, Creative Commons.

Norwegian giver nu rejsende fra København mulighed for at flyve direkte til Varna Lufthavn ved Sortehavet i Bulgarien.

Nemt fra Varna Lufthavn til Golden Sands

For danskere med appetit på Sortehavets sol og varme er den nye rute godt nyt. Fra Varna Lufthavn er der bot 25 kilometer til et af Bulgariens mest populære turistmål, Golden Sands.

Skandinaviens næststørste flyselskab bliver ene om at tilbyde en direkte rute til Varna Lufthavn fra Københavns Lufthavn. Norwegian vil have en ugentligt afgang til den bulgarske havneby i højsommeren.

”Vi er glade for at kunne tilbyde vores danske passagerer endnu en spændende, direkte rute fra København. Sammen med ruten til Burgas giver vi med den nye Varna-rute endnu flere rejselystne danskere mulighed for at komme billigt og komfortabelt til sol og varme ved Sortehavet”, siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Du kan finde mere information om lufthavnen på den officielle hjemmesiden her

Bestil billig billeje i Varna Lufthavn

Vil du hurtigt videre efter ankomst, er det nemmeste at bestille billeje i Varna Lufthavn hjemmefra. Har du en lejebil til rådighed i ferien, har du samtidig mulighed for at opdage, at der gemmer sig masser af spændende seværdigheder lidt væk fra de mest turistede områder.

Biludlejningsfirmaer som Hertz, Avis og Sixt holder til i ankomsthallen og er derfor nemme at finde. Det er dog oftest en fordel allerede at have en reservation på forhånd, særligt i den populære sommersæson.

Find og bestil din bil i søgemaskinen her på siden. CarTrawler-søgemaskinen indhenter de aktuelt billigste priser på billeje fra en lang række af udlejerne i lufthavnen. Så kan du hurtigt finde det bedste tilbud på netop den type lejebil, som passer bedst til dine behov.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *