, Ny Volkswagen up! introduceres i DanmarkDen nye up! Foto: Volkswagen, Creative Commons

Volkswagen sender til august den nye udgave af up! på gaden i Danmark. Den lille bil som er en af danskernes yndlinge har blandt andet fået en ny stærkere motor og smartphone-integration.

Gennemgribende opdatering af Volkswagen up!

Du vil kunne kende den nye up! på de nydesignede forlygter med LED-kørelys, modificerede stødfangere for og bag, sidespejle med integreret sideblink og nye baglygter. Ændringer som ifølge Volkswagen giver den nye up! et mere sportsligt og elegant udseende.

Opdateringen er dog ikke kun kosmetisk. Under kølerhjelmen ligger nu den hidtil stærkeste motor, en 90 hestes turbomotor på 1,0 l. Det giver ifølge VW den nye up! en tophastighed på 185 km/t og kør den i stand til at nå op på 100 km/t på 9,9 sek. Den nye udgave med turbomotor (up! TSI) har et brændstofforbrug på 22,7 km/l.

Dertil kommer smartphone-integration og muligheden for at bestille den ny up! i tre forskellige udstyrsmodeller.

Du kan finde mere information om den nye up! på den tyske bilfabrikants egen hjemmeside her

VW up interioer

Bag rattet i den nye up! Foto: Volkswagen, Creative Commons.

Volkswagen up! som lejebil

Med sin beskedne størrelse er VW up! den perfekte lille lejebil til dig, som ikke har brug for plads til en storfamilie eller gerne vil have en bil, der er nem at komme rundt med i byen.

Up! er allerede en del af sortimentet hos adskille biludlejningsfirmaer i Danmark og resten af verden i kategorien mini. Har du brug for en lille, billig lejebil kan du benytte søgemaskinen her på Billeje.info.

I søgemaskinen fra CarTrawler finder du nemt de billigste priser på billeje fra hundredevis af biludlejningsfirmaer. Det gør det let og hurtigt at finde det bedste tilbud på netop den type lejebil du søger.

Du kan med fordel benytte søgemaskinens filterfunktion, hvis du er på udkig efter tilbud på bestemte biltyper, ønsker automatgear eller kun vil se priser fra udvalgte biludlejere. Du skal således vælge ‘Mini og økonomi’ under Biltype, hvis du kun er interesseret i små lejebiler som for eksempel up!

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *