Familiebiler med Hertz biludlejningOpel Meriva 1.4 - Hertz biludlejning tilbyder nye familie biler. Foto: M 93

Hertz introducerer nu en ny gruppe af familiebiler i syv europæiske lande. Den nye gruppe af lejebiler er specielt sammensat med fokus på sikkerhed, komfort, tilgængelighed og inkluderer altid én ekstra gratis chauffør-tilladelse. Disse rummelige lejebiler er det ideelle billeje-valg for familier, men også for venner som rejser sammen.

Udover den ekstra chauffør inkluderet i denne ‘Family Collection’ hos Hertz, som fås ved at bruge discount koden 748082 ved billeje-bestillingen, tilbyder Hertz desuden billeje med et gratis barnesæde indtil udgangen af denne måned.

Hertz Family Collection inkluderer blandt andet Opel Meriva og Vauxhall Meriva, som netop er kendetegnet ved deres fleksibilitet og rummeelighed, som gør det nemt for eksempel at tilpasse sæderne til antallet af passagerer. Resten af lejebilerne i Family Collection er valgt udfra lignende egenskaber.

Hertz Biludlejning tilbyder den nye Family Collection i følgende lande i Europa:

Bestil billeje i Europa online

Skal du på ferie med familien i Europa? Så benyt søgemaskinen her på siden til at finde billig billeje. I samarbejde med en af verdens førende billeje-formidlere, CarTrawler, sammenligner vi priser på billeje fra alle biludlejningsfirmaerne i Europa. Du kan se priser fra både fra de store kendte selskaber, som f.eks. Hertz, og mindre lokale firmaer, som ofte har gode tilbud på billeje.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *