To af de mest populære lejebiler i miniklassen Peugeot 208 og VW Polo er kommet i nye udgaver. Se her hvad der gør, at netop disse lejebiler hører til blandt de absolutte ynglinge hos billejekunder, og hvad du kan forvente dig af de nye udgaver, når du i fremtiden lejer bil.

Det er motorsektionen i Jyllandsposten, som har sammenlignet en Peugeot 208 med en VW Polo, som ifølge avisen hidtil har siddet tungt på tronen, som den mest helstøbte bil i miniklassen.

I sammenligningen af de to modeller i 1.6 liters diseludgaver imponerer bilernes motorkraft i betragtning af de pæne tal for brændstoføkonomien med op til 27 km per liter. Begge parametre er vigtige for de fleste billejekunder, som ønsker en billig lejebil uden at gå på kompromis med køreglæden.

En seriøs udfordrer i miniklassen

Selvom Peugeot har lavet en gennemgribende ændring i indretningen af 208’erens kabine, som ifølge testen resulterer i en kvalitetsfølelse med en perfekt kørestilling for de fleste, bevarer Volkswagen dog med en smal margin stadig føringen hvad angår køreroplevelsen. I den nye VW Polo sikrer den tyske bilfabrikant således førerpositionen med en teknisk finpudsning af blandt andet gearskiftet, som er med til at gøre køreoplevelsen helstøbt.

Perfekte til ferie

Peugeot 208 er en smule længere end Polo’en, og franskmændende har ifølge anmeldelsen desuden formået at give 208’eren en mere rummelig fornemmelse for passagerene, som desuden kan nyde godt af et bagagerum, som med 325 liter kan rumme 45 liter mere feriebagage end en VW Polo.

Det er altså tæt løb hvad angår køreoplevelse og komfort mellem de to populære lejebiler Peugeot 208 og VW Polo, og bundlinen er, at uanset hvilken du vælger til din ferie med billeje, får du her en lejebil, som kan tilgodese de flestes ønsker.

Bestil billig billeje online

Har du brug for billig billeje, kan du i søgemaskinen her på Billeje.info finde de laveste priser på billeje fra alle biludlejningsfirmaerne. I samarbejde med CarTrawler, en af verdens førende formidlere af billeje, gør vi det let for dig at finde en billig lejebil i den klasse, du har brug for.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *