Elbilerne fra AVIS med kampagnebudskaber. Foto: AVIS Biludlejning.

Biludlejningsselskabet AVIS og energiselskabet E.ON hvervede på mindre ens seks timer 15 elbil-ambassadører til en ny fælles kampagne for elbil i Danmark. De 15 ambassadører kan de næste seks måneder køre i delvist sponserede reklame-elbiler for bare 2.000 kr. om måneden.

Ren køreglæde i elbil

Hvervekampagnen som består af E.ON sponsorstøtte og folierede Nissan LEAF elbiler lejet hos AVIS, var rettet mod København og omegnskommunerne med megen trafik, mange mennesker og ladestandere. Her håber AVIS at få størst mulig synlighed for de slogans, som står skrevet på ambassadør-elbilerne såsom ”Ahhhhh – en by uden luftforurening med elbiler” og ”Shhhhh – en by uden bilstøj med elbiler”.

Normalt koster det 3.495 kr. at leje en Nissan LEAF elbil hos AVIS Biludlejning. Til gengæld for at spare 1.495 kr. om måneden har de nye elbil-ambassadører har sagt ja til at skrive om deres elbil-oplevelser på de sociale medier og skal i kampagneperioden desuden oplade elbilen med strøm fra vedvarende energi i E.ONs offentlige ladenetværk.

At teknologien i elbiler inden for de seneste år er nået langt, kan du for eksempel se i nedenstående videoklip, hvor en Tesla’s accelerationsevne kommer bag på de fleste passagerer.

Lej en elbil online

Det er ikke kun AVIS som har indlemmet de nye elbiler i deres flåde. Både i Danmark og i resten af verden er der efterhånden gode muligheder for at stifte bekendtskab med den nye teknologi med billeje.

Hvad enten du vil prøve en Nissan Leaf eller en Tesla elbil, er det nemmeste at bruge bileje-søgemaskinen her på siden, hvor du kan finde de billigste priser på lejebiler i Danmark og resten af verden.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *