Det kræver bare nogle få ekstra klik på flyselskabets hjemmeside før du får en lejebil med i rejsen. Men får du den bedste pris? Det kan du ikke være sikker på, og derfor bør du altid selv tjekke priser på billeje.

Overpris hos flyselskabet

I løbet af de senere år har stadig flere flyselskaber indgået “eksklusive” aftaler med bestemte biludlejningsselskaber som for eksempel Ryanair med Hertz og easyJet med Europcar. Et samarbejde der i teorien skulle gøre det billigere for kunderne at bestille billeje gennem flyselskabet end direkte hos biludlejningsselskabet. Det har dog vist sig ikke altid at være tilfældet.

Allerede for et par år siden foretog Politiken et pristjek, som demonstrerede, at man kunne ende med at betale overpris ved at bestille en Europcar-lejebil gennem easyJet i stedet for direkte hos Europcar.

Billigst med CarTrawler-søgemaskine

Én ting er at flyselskabets billejepris kan være dyrere, når man laver et pristjek for det ene biludlejningsselskab, der samarbejdes med. Noget andet er, at andre biludlejere kan have endnu lavere priser.

Et pristjek på en uges billeje fra Alicante Lufthavn (29. april – 6. maj 2017) først gennem easyJets hjemmeside og dernæst ved hjælp af billeje-søgemaskinen fra CarTrawler her på siden viser, at der kan være mange penge at spare. Hos easyJet, som samarbejder med Europcar, skal man således i skrivende stund af med 119,26 Eur (ca. 887 kr.) for en bil i mini-kategorien, mens en tilsvarende biltype (fra Thrifty) fundet i søgemaskinen kun koster 431 kr.

Selvom man også skal sørge for at sammenligne vilkårene for billejen, er det tydeligt, at det kan betale sig at bruge en søgemaskinen, som indhenter tilbud fra en bred vifte af udlejere.

Nemt at bestille billeje til flyrejsen

Vil du gerne have den billigste pris på billeje i lufthavnen, er det nemt at lave en hurtig sammenligning ved hjælp af søgemaskinen, som du finder øverst på denne side.

CarTrawler-søgemaskinen indeholder hundredevis af forskellige biludlejningsselskaber lige fra de store internationale brands som Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz og Sixt til mindre, lokale udlejere, som ofte har konkurrencedygtige priser. Dertil kommer, at du så får et stort udvalg af biltyper at vælge mellem. Måske søger du ikke den billigste bil, men en unik køreoplevelse i en stor SUV eller convertible? Så brug søgemaskinens filterfunktion til at specificere dine ønsker.

Har du spørgsmål? Så anbefaler vi, at du starter med at tjekke vores FAQ med ofte stillede spørgsmål om billeje

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder
  1. Ellen Toft
    Ellen Toft says:

    Dårlig erfaring med cartrawler.
    jeg fandt siden på en norsk hjemmeside og var sikker på at prisen blev oplyst i norske kroner, men nej de havde hævet beløbet i DKK. der stod ikke valutta kode på bestillingen.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *