Gardermoen. Foto: lars erik skrefsrud, Creative Commons.

For første gang nogensinde må SAS se sig henvist til andenpladsen over de største flyselskaber i en af Skandinaviens store lufthavne. Norwegian er således nu det største flyselskab i Oslo Lufthavn.

Norwegian størst i Gardermoen Lufthavn

Sidste år rejste 10.016.401 passagerer til og fra Gardermoen Lufthavn med Norwegian, mens kun 9.815.649 valgte SAS. Der er dermed sket et historisk tronskifte i lufthavnen ved Oslo, da det er første gang at SAS siden etableringen i 1946 må se sig overgået i en af de store lufthavne i Skandinavien.

Norwegian forsikrer, at lavprisflyselskabet ikke har tænkt sig at hvile på laurbærrene: “Vi vil fortsat gøre vores bedste for at give vores passagerer en god rejse med en af verdens nyeste flåder. Denne milepæl viser også, at Norwegians nødvendige ekspansion internationalt ikke har været negativt for Norge og Norges vigtigste lufthavn – tværtimod”.

Samlet set er SAS dog stadig størst målt på passagerer. Sidste år fragtede SAS 27,1 millioner rejsende, mens Norwegian “kun” fragtede 25,7 millioner. Hos SAS har man dog set, hvilken vej vinden blæser og understreger, at målet ikke er at være størst, men bedst.

Bestil billig billeje i Gardermoen Lufhavn

Gardermoen Lufhavn kaldes Oslo Lufthavn (OSL) til trods for den ligger omkring 50 kilometer nord for selve hovedstaden. Vil du hurtigt videre til Oslo efter landing, er det oplagt at benytte billeje.

I søgemaskinen her på siden kan du nemt og hurtigt finde den billigste billeje i Gardermoen Lufthavn, da du får en oversigt over de bedste tilbud på lejebiler fra de forskellige biludlejningsfirmaer i lufthavnen.

Brug eventuelt filterfunktionen i søgemaskinen, hvis du kun vil se priser på bestemte biltyper eller fra udvalgte udlejere. Gardermoen betjenes blandt andet af selskaber som Avis, Budget, Hertz og Sixt.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *