Unge billister. Lej bil på Billeje.infoNu kan også de helt unge billister få glæde af billeje. Foto: Budget.

Budget Biludlejning sænker nu aldersgrænsen for at leje bil fra 21 til 19 år for at styrke virksomhedens mål om nem og billig billeje til alle dansker. Det er dog stadig et krav, at du har haft dit kørekort i minimum 12 måneder.

”Vi får tit forespørgsler fra unge, som ønsker at leje en bil eller varevogn. Det behov forsøger vi nu at imødekomme med den sænkede aldersgrænse,” siger Lars Dissing, salgs- og marketingdirektør, og tilføjer: ”Vi er glade for at droppe biludlejningsbranchens traditionelle regler om aldersgrænser og byde alle erfarne bilister indenfor hos Budget.”

Erfaring ikke afhængig af alder

Sænkningen af aldersgrænsen for billeje hos Budget til 19 år giver god mening i Danmark, hvor de færreste unge billister har råd til at købe egen bil. Med billeje får de unge alligevel mulighed for at køre på weekendtur med vennerne eller besøge familien uden at bekymre sig om togtider og busbilletter. Nu hvor vi nærmer os sommeren, forventer Budget også at mange unge vil benytte det nye tilbud om billeje, når de skal flytte i ny studiebolig.

Undersøgelser har tidligere vist, at er man en gruppe venner, som lejer en bil sammen for for eksempel at køre fra københavn til Jylland, kan det i mange tilfælde være en billigere løsning end at tage toget.

Den normale aldersgrænse på 21 år er biludlejningsbranchens forsøg på at sikre, at lejebilerne kun føres af erfarne billister. Men ifølge Budget er det mere rimeligt at yngre billister også ¨har mulighed for at leje en bil, så længe de blot har haft et gyldigt kørekort i minimum 12 måneder.

Bestil din første lejebil her

Vil du benytte den lave aldersgrænse for billeje i Danmark hos Budget Biludlejning? Så benyt søgemaskinen her på Billeje.info til at bestille din første lejebil. Her finder du billig billeje med afhentning fra alle Budgets 18 udlejningsstationer i Danmark. Den nye aldersgrænse for billeje i Danmark gælder for alle Budgets biler med undtagelse af luksusgruppen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *