BMW i3, som er bestilt hjem i 200 eksemplarer. Kilde: Avis.

Avis oplever en stigende interesse for miljøvenlige transport og har derfor nu afgivet en ny kæmpeordre på 200 BMW i3 elbiler med navigation.

Fra kikset til cool

El-bilen har gennemgået en rivende udvikling de senere år fra kikset til cool. Den danske Ellert fra slutningen af 1980’erne fremstod for eksempel for de fleste som et noget kikset køretøj, der ikke var et reelt alternativ til den traditionelle bil. Der er dog heldigvis sket meget siden dengang både teknologisk og designmæssigt, og nu er elbiler – med Tesla som det mest kendte eksempel – for alvor ved at blive populære.

Herhjemme har en kombination af blandt andet afgiftsfritagelse og høje benzinpriser givet elbilerne medvind. Det er således ikke længere unormalt at se el- og hybridbiler på vejene, og ladestationer dukker op rundt om i landet.

Rift om nye luksus-elbiler

De mange nye luksus-elbiler, som Avis får leveret henover sommeren 2016, skal især bruges til at imødekomme efterspørgslen på langtidsleje af elbiler fra virksomheder, offentlige institutioner og privatpersoner.

Avis lover sine kunder imponerende rækkevidde, dynamiske køreegenskaber og en nærmest helt lydløse køreoplevelse i de fabriksnye BMW i3, som ved fuldelektrisk kørsel har en rækkevidde på op til 160 km. pr. opladning.

Der er ifølge Avis da også allerede begyndt at komme forhåndsreservationerne på leje af de nye biler, og forventningen er at alle bilerne kommer ud på landevejene at køre i løbet af året.

”Jeg er overbevist om, at særligt offentlige institutioner og virksomheder, fortsat vil se fordelene ved at bruge elbilen som en sund økonomisk og miljøvenlig transportløsning. Med vores seneste indkøb tager vi dermed endnu et vigtigt skridt på vejen mod elbilens gennembrud i Danmark. Månedsprisen vil være på 3.560 kr. inkl. forsikring, og uden nogen form for forudbetaling, for det skal stadig være attraktivt økonomisk at køre elbil på trods af de nye afgifter”, fastslår Lars Dissing, direktør for Avis Biludlejning i Skandinavien.

Bestil billig billeje

Huske at du altid kan finde den billigste billeje fra Avis, Hertz, Sixt plus mange andre store og små biludlejningsfirmaer i søgemaskinen her på siden.

Vælg blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din bil, så giver søgemaskinen fra CarTrawler sig hurtigt en overskuelig liste over de aktuelt bedste tilbud på billeje. Brug eventuelt filterfunktionen hvis du ønsker at finde priser på bestemte biltyper.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *