Billeje IslandReykjavik, Island - med billeje i Island kan du opleve Islands flotte natur på egen hånd. Foto: pocius

Den norske koncern RAC Holding har opkøbt 45 procent af aktierne i selskabet ALP, som driver Avis og Budget i Island, og ser frem til at styrke den positive udvikling biludlejningsfirmaerne i Island allerede har påbegyndt efter krisen.

Styrker fokus på Norden med opkøb

RAC Holding overtog allerede i sommeren 2010 rettighederne til at drive Avis og Budget i Danmark og resten af Skandinavien, og cementerer med det nyeste opkøb selskabets fokus på biludlejning i Norden.

“Vi har benyttet lejligheden til at indlemme det fjerde nordiske land i vores koncern. Islands økonomi er kommet ovenpå igen, og de nye rammebetingelser gør, at vi har valgt et meget gunstigt tidspunkt, hvor indgangsbilletten har været relativt billig. Der er naturligvis en vis risiko forbundet med investeringer i Island, både i forhold til økonomien og mulige vulkanudbrud, men fordelene er også store, når man kommer ind i denne fase,” siger Dag Andre Gimle Johansen, koncernchef og ejer af RAC Holding AS.

Gode betingelser for billeje i Island

At Island er på vej ud af krisen fra 2008 illustreres af netop Avis og Budget, som det er lykkedes at indlede 2012 med en tocifret vækstrate i Island efter en genetableringe af virksomheden, som nu har 15 udlejningskontorer, 65 medarbejdere og ca. 1.400 lejebiler i Island.

Biludlejningsfirmaer i Island nyder godt af regeringens satsning på turisme, der betyder at man for eksempel har indført særlig gunstige import- og registreringsafgifter for lejebiler.

Bestil billig billeje på Island

Island er ensbetydende med storslåede og unikke naturoplevelser, som bedst opleves med billeje. Du kan eventuelt vælge at bestille din billeje i Island med afhentning i lufthavnen nær Reykjavik. Så kommer du nemt indtil den islandske hovedstad, og kan herfra fortsætte din udforskning af det smukke land. Benyt søgemaskinen her på siden, så du finder de laveste priser på billeje i Island biludlejningsfirmaer som Avis, Budget og mange andre kan tilbyde.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *